Gülseren sonuçtan hiç memnun değil

Vivense Çözüm Yok

27 Şubat 2023 13:34

Ben ömrümde bu kadar ciddiyetsiz çalışan bir firma daha görmedim, hem zamanında teslimat yapamıyorsunuz, hem de peşin aldığınız kurulum ücretine rağmen kurulum için gelmiyorsunuz ve defalarca sizi aramak zorunda kalıyoruz. Müşteri hizmetleri diye ulaştığınız numara sadece bildirdim bildirdik deyip geçiştiriyor çözüm filan bulamıyorsunuz.

27 Şubat 2023 14:02 (Şikayetten 28 dakika sonra)

Merhaba Gülseren Hanım, Öncelikle yaşanılan olumsuz deneyim adına çok üzgün olduğumuzu bildirmek isteriz. Konuyla alakalı görüşme sağlayarak sizlere bilgi vereceğiz. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

27 Şubat 2023 16:53

Merhaba Gülseren Hanım, Telefon görüşmemize istinaden konu hakkında sizlere gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Sorunun çözümü için gerekenin yapılacağından emin olabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

27 Şubat 2023 16:58

Tarafınızdan gerekli bilgilendirme diye sunduğunuz şey çözüm değildir. İnsanların vaktini ve parasını ziyan eden bir kurumsunuz. Profesyonel çalışmak nedir bilmediğiniz ortada, sorun çözmek dediğiniz şey bilgilendirme değildir...!

08 Mart 2023 11:14

Merhaba, İletmiş olduğunuz sorunlar çözülmüş ve memnuniyetiniz sağlanmıştır. Müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem dolayısıyla, siz değerli müşterilerimizden gelen bildirimler bizim için çok değerlidir. Anlayışınızdan dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Çözüm Merkezi

08 Mart 2023 11:25

Sorun filan çözmediniz, organize edemediğiniz için kurulum ücretini iptal talebim üzerine iade ettiniz, memnun filan da değilim, asla bir daha firmanızdan alışveriş yapmayacağım. Bilginize

Vivense Teslim Edilmeyen Sipariş İçin Cayma Hakkım Engelleniyor

21 Nisan 2025 10:45

19 Nisan 2025 16:52
Gülseren sonuçtan memnun

15 Nisan 2025 14:25
"İade süreciniz çok yorucu ve can sıkıcı. Bu kadar özgün ürünleri olan bir firmanın iadeyi kolaylaştırması gerektiğini düşünüyorum. Artık alış veriş yapmaya korkuyorum. Ya şikayet var olmasaydı?"
Vivense Kategorileri