Aras KargoŞikayetvar üye markasıdır

• Videolu
  • Fotoğraflı

Aras Kargo Kargo Bekleme Süresinin Uzatılması

1 saat önce

3505763757150 takip numaralı kargom Ankara Polatlı dağıtım şubesindedir. Ancak şu an alabilme imkanım olmadığından dolayı kargomu şubeden alamamaktayım. Kargomun bekleme süresinin 3 iş günü daha uzatılmasını talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Aras Kargo Dağıtım Şubesinde Bekleyen Kargolarım?

2 saat önce

Trendyol'dan verdiğim siparişlerim hareketsiz olarak dağıtım şubesinde bekliyor kaç gündür ve sadece Aras kargoda bu sorunu yaşadım. Aynı gün verdiğim kargoların hepsi geldi ama Aras Kargo ne hikmetse şubede bekletiyor ve ürünlerin elime ulaşması veya dağıtım şubesinden çıkması için kaç gün beklemem...

3 saat önce

Yine Aras Kargo yine teslimat fiyaskosu bir e-ticaret sitesinden aldığım ürün Aras Kargo'yla yollandı. Geçen cumartesi dağıtıma çıktı ama süre yetmediği için teslim edilmedi. Pazartesi dağıtıma çıktığı bilgisi gelmeyince Yalova-Çınarcık şubesini aradım. Konuştuğum hanımefendi yoğun olduklarını, sal...

Gelmeyen Kitap Trendyol -Aras Kargo

7 saat önce

Trendyol'dan aldığım kitap hala gelmedi. 21 Eylül'den beri hareketsiz gözüküyor. Vakit kaybettim. Ya para iadesi ya da kitapları istiyorum. Burada Aras Kargo'nun ya da Trendyol'un duruma el atmasını istiyorum. Sınava gireceğim, ne zaman gelecek bu kitaplar? Yeter artık.

Gelmeyen Kitap Trendyol -Aras Kargo

Aras Kargo Ürünüm Teslim Edildi Yazıyor Ama Bana Ulaşmadı

7 saat önce

Ürünüm teslim edildi. Gözüküyor ama bana ulaşmadı. Benim işim soy ismim var fakat başkasının t. C. Si var teslim edilen kişinin t. C.'si benim TCM değil. Bu durumda ne yapmam gerek birebir iletişime geçebileceğim bir temsilci yok ürünüm yanlış kişiye teslim edilmiş olabilir

Aras Kargo Müşteri Temsilcisine Ulaşılmıyor

9 saat önce

pazarama.com dan aldığım ürün adres yetersiz sebebiyle teslim edilemedi olarak gözüküyor. Google earth de adresin olduğu yeri imge ile seçerken yan bina seçilmiş ancak açık adres ve telefonum yazılı olmasına rağmen teslim edilmedi. Bu sorunla ilgili ne bir bilgilendirme ne SMS. Konuyu çözmek için ad...

Aras Kargo Teslimat Yapılmadı Evde İken

9 saat önce

Aras tan doğru düzgün bugüne kadar hizmetten çok hizmetsizlik aldım diğer gelen firma elemanları arıyor teslim etmeden gitmiyor Aras Kargo bence kapat git bu kadar sıkıntılı bir firma ben görmedim. Her zaman sıkıntı veriyorsunuz evde yok deniyor oysaki evde bir ara be adam

Aras Kargo'nun Sorumsuz Kargoculuk Anlayışı

9 saat önce

Aras Kargo İnsan şubesi ürünü eve ulaştırmadan teslim edildi diye sisteme giriyorlar ama ürün elimize ulaşmadı. Arayan soranda olmadı arayınca ulaşamıyoruz. En son ulaştım 2 gün sonra sistemsel hata vardır. Gün içinde gelir dendi ama kimse gelmedi en son siz gelin şubeden alın dediler. Ben gitmek zo...

Aras Kargo Teslimat Bilgi Eksikliği

10 saat önce

Aras Kargo teslimat kargo 20 desi den fazla olunca dairenize çıkarmıyor kuryeleriniz o zaman kargo gönderirken şubeden bilgi verin. Kapı önüne atılan ürün olmaz bu kadar sorumsuzluk olmaz bedava taşımıyorsunuz bu kargoyu kuryelerinize eğitim verin. Aras Kargo pişmanlık.

Aras Kargo Begonya Şubesi Dağıtıma Çıkmayan Kargo

11 saat önce

Aras Kargo Begonya şubesi, teslimatta olan kargon için önce dağıtıma çıktı mesajı geliyor, ancak teslimat için gelen giden yok. Takip sisteminden kargo hareketlerine baktığımda ise mesajın geldiği aynı anda müşteri şubeden alacağını bildirdi gibi bir ibare girilmiş, halbuki böyle bir isteğim olmadı,...

Aras Kargo Kargo Teslim Edilmemesi

11 saat önce

3505954988182 numaralı gönderim teslim edildi mesajı geldi fakat kargomu teslim almadım umarım bir art niyet yoktur müşteri hizmetlerini... 444 25 52... Arayınca telesekreter çıkıyor muhatap bulamıyorum sorunun çözümünü talep ediyorum Aras Kargo.,...

Aras Kargo Kargom Elime Ulaşmadı

11 saat önce

Bu ayın 18'inde sipariş verdim. 26 Eylül'de mesaj geldi. Kargonuzu hiç tanımadığım bir kişi tarafından teslim alındı diyor, bu nasıl bir saçmalıktır? Konuyla ilgili karşımda bir muhatap bulamıyoruz. Gereken yerlere şikayet de bulunacağım. En kısa sürede geri dönüş yapmadığınız takdirde

Aras Kargo Yeter Artık Bıktım

11 saat önce

Aras Kargo yeter artık kaç gündür alıcı adreste tanınmıyor yazısı yazıp kargomu dağıtıma çıkarmıyorsunuz sizi mi bekleyeceğim günlerdir bekliyorum. Kargomu acil gönderin ilk defa sizde böyle bir sorun yaşıyorum resmen paramızla mağdur oluyoruz. Lütfen yeter artık

Aras Kargo Kargo Kayıp Dagıtım Yapmıyorlar

11 saat önce

Aras Kargo kargomu kaybetti teslim edildi olarak gösterdi şubeye ulaştığımda kargomu tanıdıklarımızdan. Birinin almış olabileceğini söylüyor kargolarımıda dağıtıma çıkarmadan iade gönderiyor ne yapmam gerekiyor gereğinin yapılmasını rica ediyorum aksı halde gerekli yerlere başvuracağım

11 saat önce

N11 üzerinden ürün aldım Aras Kargo tarafından kargolandı ancak Yalova-Çınarcık Aras Kargo firması ürün gelmeden tarafımıza ürününüz teslim almayı kabul etmedi diye 3 iş günü içinde iade edilecektir diye 23/09/2023 günü mesaj atıyor kargo şubesine teslim almaya gidiyorum 26/09/2023 günü ürün iade ed...

Aras Kargo Kurye Teslimi Ve Muhatap Bulamama

11 saat önce

Kargo takip numaram:3088416729195 kurye telefon açtı. Evde değilim dedim iki üç kurye var telefon aç abi dedi. Yarım saate yakın onlarca çağrı attım geri dönmedi. Eve gittim kargo gelecek diye eve ben oradan ayrıldım. Dalga mı geçiyorsunuz diyor şikayet edecek hiçbir yer yok muhatap yok

Aras Kargo Ürünüm Teslim Edilmediği Halde Teslim Edildi Gözüküyor

11 saat önce

N11'den eşim adına verdiğim sipariş 3505413515242 takip numarası Aras Kargo ile gönderim sağlandı ürün teslim edildi. Gözüküyor fakat gelen bir ürün yok Aras Kargo Gölcük şubesini arıyorum hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Bu kaybolan ilk kargomda değil Aras Kargo Gölcük şubesi sürekli aynı şekilde kargo...

Aras Kargo Ürünüm Teslim Edilmediği Halde Teslim Edildi Gözüküyor

Aras Kargo, Kargomu Başkasına Teslim Etmiş Ve Kim Olduğunu Bilmiyorum

11 saat önce

Aras Kargo, kargomu başkasına teslim etmiş ve kime teslim ettiğini bilmiyorum! Teslim edilen şahsın ismi gözükmüyor, ay... (kendisi) yazıyor sadece acilen tarafıma ulaşılıp mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum. Böyle sorumsuzca iş yapılmaz. Kargomun içinde değerli bir ürün vardı.

Aras Kargo, Kargomu Başkasına Teslim Etmiş Ve Kim Olduğunu Bilmiyorum

Aras Kargo Benimle Alakası Olmayan Yurt Dışı Gönderisi

12 saat önce

Aras Kargo'dan bilgim dışında telefon numaram kullanılarak sürekli yurt dışına gönderi yapılıyor. SMS bilgilendirmesi geliyor. Bu şekilde devam ederse kişisel verileri koruma kanununa aykırı olan bu davranış sebebi ile Aras Kargo'yu ve gönderi yapan şahıs kim ise yasal yollara başvuracağım.

Aras Kargo Benimle Alakası Olmayan Yurt Dışı Gönderisi

Aras Kargo 4 Gündür Kargom Çıkış Şubesinde Bekletiliyor.

12 saat önce

Sakarya'dan aldığın bir ürün satıcı tarafından ertesi gün sabah kargoya verildi. 3507113350168 takip numaralı kargom Sakarya - Erenler Şubesinde 4 gündür bekletiliyor. Zonguldak'ta 2 saatlik mesafede oturuyorum. Kendim gidip alsaydım bu sıkıntıya girmezdim.

Marka Profili

Şikayetvar üye markasıdır Aras Kargo 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.info
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %99
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Aras kargom nerede?
Aras Kargo gönderilerinizin nerede olduğunu öğrenmek için “Kargo Takip” menüsünden kargo takip no’nuzu girmeniz gerekmektedir.
Aras Kargo müşteri destek hattı telefon numarası nedir?
Aras Kargo markasına 444 25 52 numarasından ulaşabilir, sorularınıza yanıt alabilirsiniz.
Aras Kargo iletişim bilgileri nelerdir?
Aras Kargo iletişim bilgileri arasında; Aras Kargo müşteri hizmetleri numarasını arama, bize ulaşın bölümünde yer alan iletişim formunu doldurma, Aras Kargo şubelerini ziyaret etme gibi yöntemler bulunmaktadır. Daha fazla seçenek için buraya tıklayarak Şikayetvar’ı ziyaret edebilirsiniz.
Aras Kargo çalışma saatleri nasıldır?
Aras Kargo çalışma saatleri; hafta içi 08:30-18:00, Cumartesi günleri ise; 08:30-15:00’dır. Aras Kargo şubeleri Pazar günleri kapalıdır.
Daha farklı bir sorum var.
Aras Kargo hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya tıklayarak Şikayetvar'a yazabilir, sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

Aras Kargo Hakkında

Türkiye’nin geniş erişim ağına sahip öncü taşımacılık kuruluşlarından olan Aras Kargo, 1979 yılında Celal Aras tarafından dağıtım ve pazarlama şirketi olarak kurulmuştur. 1989 yılında ulaşılan dağıtım gücüyle bu gücün taşımacılıkta kullanması kararı alınmıştır. Bu tarihten itibaren Aras Kargo faaliyetlerine başlamıştır. 1994 yılında yalnızca Türkiye sınırları içinde değil yurt dışı taşımacılığı konusundaki çalışmalarını da başlatan firma uzun yıllardır taşımacılıktaki başarısını sürdürmektedir. Kurulduğu yıldan beri sektöre getirdiği yenilikler ve teknolojik adımlarla hizmet kalitesini her geçen gün geliştiren Aras Kargo’nun günümüz itibariyle 13 bölge müdürlüğü, 29 transfer merkezi, 900’ü aşkın şubesi, 4000’den fazla araç filosu ve 14.000 kişilik uzman kadrosu bulunmaktadır. Aras Kargo kurumsal imajını her geçen gün güçlendirerek kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı başarmaktadır. Her ay 12 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet sunan firma ülkemizin en geniş erişim ağına sahip taşımacılık kuruluşu olma ünvanını kazanmıştır.

Aras Kargo Hizmetleri

Aras Kargo şubeleri tüm illerimizin farklı ilçelerinde konumlanmış durumdadır. Türkiye’nin her neresinde yaşıyor olursanız olun Aras Kargo ile ürünlerinizi kargolayabilir ya da başka bir yerden kargo alabilirsiniz. Aras kargo çalışma saatleri; hafta içi her gün 08:30’da başlamakta ve saat 18:00’de sona ermektedir. Cumartesi günü ise 08:30 – 13:00 saatleri arasında Aras Kargo’dan hizmet almak mümkündür. Pazar günleri ise pek çok taşımacılık firması gibi hizmet vermemektedir. Eğer kargonuzun durumunu öğrenmek isterseniz Aras Kargo takip işlemlerinizi kargo takip numaralarınız ile 7/24 online olarak izleyebilirsiniz.

Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde 1500’ü aşkın yerleşim birimine hizmet sunan Aras Kargo, aynı zamanda 1600’e yakın yerleşim merkezinde faaliyet göstermekte olan mobil servislerle hizmet sınırlarını her geçen gün daha da arttırmaktadır. Öyle ki sektörde ilk kez 2000 yılında web sitesinden online müşteri desteği vermeye başlayan firma, teknolojik yeniliklere ayak uydurma konusunda oldukça başarılıdır. Ayrıca yine Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan “Facebook’ta Kargom Nerede?” uygulamasını da Aras Kargo başlatmıştır.

Siparişler Kısa Sürede Kapınızda!

Yaptığı yenilikler ve teknolojik gelişmelerle siparişlerinizi çok kısa sürede kapınızda görmenizi amaçlayan Aras Kargo, dijitalleşme çalışmaları ile %20 oranında büyüme hedeflemektedir. Ülke içindeki e-ticaret platformlarının yanı sıra sınır ötesi müşterilerle iş birliği içinde olmayı da hedefleyen marka bu amaç doğrultusunda dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Alibaba ile anlaşmaya varmıştır. Geleneksel kargo yönetimini günün değişen ve gelişen koşulları ve müşteri beklentilerine göre üst seviyeye çıkarmayı ve geliştirmeyi amaç edinen Aras Kargo firmasının kullanıcı yorumlarını sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda Aras Kargo şikayetlerini sayfamızdan okuyabilir dilerseniz siz de yorum bırakabilirsiniz.