Aras Kargo

tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.7
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Aras Kargo ile ilgili bir şikayetin mi var?
195.169 Şikayet
Şikayet Sıralaması
16 dakika önce

Aras Kargo Kargo Gecikmesi Ve Kargo Gelmemesi

Aras Kargo'da bir haftadan beri siparişim gelmiyor ve sabit duruyor. Hiçbir şekilde müşteri temsilcisine bağlanamıyorum. Kargom neden gelmiyor? Diğer kargo şirketleri 2-3 günde getiriyor. Aras neden böyle yapıyor anlamıyorum. Lütfen bana ulaşın. Kargoyu gönderin ya da iptal edin. Başka kargo şirketi...

24 dakika önce

Beşyüzevler Aras Kargo Ürünümü Hala Dağıtıma Vermedi

Aras Kargo 2 gündür Trendyol'dan aldığım ürünü hala teslim etmedi. Teslim günü 7 Haziran olan ürün hala İstanbul Beşyüzevler'de görünüyor. Sipariş verdiğim yerde 1-3 iş günü teslim yazıyordu. Arıyorum kargo şirketine ulaşamıyorum. Takip numarası ile sistemden sorgulatıyorum, böyle bir gönderi bulama...

Beşyüzevler Aras Kargo Ürünümü Hala Dağıtıma Vermedi
31 dakika önce

Aras Kargo Teslimat Hizmetinin Gecikmesi

Trendyol'dan sipariş verdiğim 4 kargom da planlanan teslimat tarihi geçmesine rağmen elime ulaşmadı kargoların bugün bende olması gerekiyor. Hepsinin takip numaraları mevcut ve şehir dışına çıkacağım için acil gerekli malzemeler Takip numarası=3444232042626 =3444232046458 =3444232040502 =34442320417...

Aras Kargo Ürünü Teslim Etmemesine Rağmen Teslim Etmiş Gösteriyor

E-ticaret firması aracılığıyla istediğim ürün Aras Kargo vasıtasıyla gönderildi. Ürün sistem üzerinden teslim edildi görünüyor ama hiçbir şekilde ürün bana teslim edilmedi. Aras Kargo'yla kesinlikle ne çalışın ne de ürünlerinizin Aras Kargo aracıyla gelmesini isteyin bu benim Aras Kargo'yla yaşadığı...

Aras Kargo Teslimat Sıkıntısı Var

3444790206069 takip numaralı kargom var Aras kargoda ve kargonun pazartesi kargoya verilmesine rağmen halen gönderi çıkış transfer merkezinde olduğu gözüküyor. Bu konu ile müşteri temsilcisi ile görüştüğümde ise hiçbir şey söylemeden başından atar gibi şikayet talebinizi aldım deyip kapattı

Aras Kargo Teslimat Sıkıntısı Var

Aras Kargo Kargom Teslim Edildi Gözüküyor Teslim Edilmedi

Kargom tarafım tarafından teslim alınmadığı halde teslim alınmış gözüküyor. Bana hiçbir şekilde masaj gelmedi veya aranmadım. Teslim alan kimlik numarası da farklı. Tarafıma acil geri dönüş yapmanızı talep ediyorum. İletişime geçebileceğim telefon numarası veya başka bir bilgi de yok.

5 saat önce

Aras Kargo Gönderimi Transfer Etmiyor

Trendyol 2614633492 teslimat ve 3444631802282 takip numaralı Aras Kargo'ya ait gönderim pazartesi gününden beri "gönderi çıkış transfer merkezinde" bekliyor. Hiçbir şekilde transfer etmiyorlar. Nedenini bir türlü çözemedim. 5 gün oldu hale teslim edilmedi. Aras Kargo'yla ilgili genelde hep sıkıntıla...

Dilovası Aras Kargo Teslimat Sorunu

3444799190896 takip numaralı siparişim tarafıma teslim edilmedi fakat teslim edildi görünüyor. Adres olarak iş yeri adresimi vermiştim. Kamera kayıtlarına baktığımda gelmedikleri apaçık ortada. Kargo şirketini arıyorum bize gelmedi diyor gelmeyen şeyi nasıl teslim ettiniz diyorum cevap alamıyorum, s...

Aras Kargo Ürünlerim Yok Ve Teslim Edildi Mesajı Geldi Bana

İki ürünümde bana teslim edilmediği halde teslim edildi diye mesaj geldi ve ürünlerim ortada yok. Şubeyi arıyorum ulaşabildiğim kimse ne biçim bir kargoya bir an önce sorunum giderilsin ödemesini yaptığım ürünlerim ortada yok. Neye dayanarak teslim edildi mesajı geliyor bana.

Aras Kargo Şemdinli Cep Telefonumu Almadı

Şemdinli Aras Kargo şubesi dolap üzerinden cep telefonu satışı yaptım. Şubeye gittiğimde, şube personeli telefonun faturasını istedi. Ben de kaybolduğunu, cihazımın Türkiye cihazı olduğunu ve 14 ay garantisi olduğunu söylememe rağmen almadı. Usulsüz işlem yapıyorsunuz! Aras Kargo müşteri hizmetlerin...

Aras Kargo Şemdinli Cep Telefonumu Almadı
8 saat önce

Aras Kargo Şehir Dışına Kargo Gönderimi

Şehir dışına kargo gönderimi hakkında sorun yaşadım. Kargo bilgilerini alan arkadaş ertesi gün şehir dışına ulaşacağını belirtti. Hiç özenmedi kargo paketlemede ve zaten şehir dışına ulaştığı zaman orada da sorun yaşadık yanlış şubeye gitti perişan olduk

9 saat önce

Aras Kargo'yu 1 Haftadır Arıyorum Sessize Alıyor Ve Kargo Gönderi Kodu Alamıyorum

Aras Kargo Gaziantep/karatas şube sabahtan beridir kaç defa aradım telefonu acıyorsunuz açtıktan hemen sonra da sessize alıyorsunuz. 1 haftadır kargo şubesine ulaşmaya çalışıyorum ama yeter cidden yeter bu yaptığınız insanları oynatıp duruyorsunuz bu nasıl kargo şubesi ya cidden saçma şeylerle insa...

Aras Kargo Ürün Teslimatı Yapılamadı

2611884766 teslimat numaralı, 05.06 çıkışlı kargom 06.06 dağıtıma çıktı. Yetişmeyince şirkete geri dönmüş. Tekrar dağıtıma çıkması gereken kargo hala çıkışını gerçekleştirmedi. Şubeden alabilsek şube adresini veririz. Artık kargomu getirmenizi rica ediyorum

Aras Kargo Ankara Emek Şube

Aras Kargo-Ankara Emek Şubesi 24 saatte teslimat edilmesi gereken ürünümüzü 3 gün oldu. Halen teslim etmedi, bu kaçıncı bilmiyorum. Philips Aksesuar olarak bu kargo firması ile kesinlikle çalışılmamalı, her yere şikayet edeceğim. Şubenin verdiği yanlış ve eksik bilgiler de fazlasıyla rahatsız edici.

9 saat önce

Aras Kargo Kargom Kime Teslim Edildi?

Aras Kargo siparişimi başkasına teslim etmiş kime teslim ettikleri de belli değil arıyorum müşteri hizmetlerine de ulaşamıyorum. Nasıl bir iş anlayamadım. Yani arayıp bilgide verilmedi. Kargom yok ortada bu nasıl bir iş gerçekten anlamak mümkün değil çözüm bekliyorum

Aras Kargo Kargom Kime Teslim Edildi?

Aras Kargo Siparişim Teslim Edilmedi

05.06.2023 tarihinde gelen siparişim teslim edilmek üzere arandım. Kargomu almaya gittiğimde kurye yoktu ve aradığımda 'Bir saniye' dedi ve kapattı. Üslupları çok kötüydü. Sonrasında tekrar aradım ve dönüş sağlanmadı. Telefonu tekrar aradığımda 'Geldik bekledik, yoktunuz' diyerek yalan söylendi ve s...

Aras Kargo Kargom Farklı Adrese Gitti

3444862042796 numaralı kargom teslim edilmediği halde teslim edildi yazıyor. Hem de farklı bir adrese, Ankara'da oturmadığım halde teslim edildiği gözüküyor. Müşteri hizmetlerini aradım farklı adres ve isim olduğu için yardımcı olmayı geçtim, bilgi bile verilmedi.

Aras Kargo Kargo Dağıtım Sorunu

Derince Aras Kargo ile her defasında sorun yaşıyorum, kargoyu dağıtıma çıkarmıyorlar, geldik evde yoktunuz diyorlar, adres hatalı diyorlar. Şubenin telefon numarasına asla ulaşılamıyor. Müşteri hizmetleri hiçbir şekilde sorunu çözmüyor. Son care buraya yazmaktı teşekkürler.

• profile
1 Destekçi

Aras Kargo Kargom Kayıp Teslimat Yapılmadığı Halde Yapılmış Gösteriliyor

Kargom teslim edilmediği halde teslim edilmiş gösteriyor. Üstelik benim olmayan bir tc. Numarası yazmış. Sorunun çözülmesini talep ediyorum. Teslimat yapılmadığı halde yapılmış görünüyor. Kargom nerede? Çözümün bir an önce yapılıp mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

56 dakika önce
Esra Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili

Aras Kargo, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Aras Kargo, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Aras kargom nerede?
Aras Kargo gönderilerinizin nerede olduğunu öğrenmek için “Kargo Takip” menüsünden kargo takip no’nuzu girmeniz gerekmektedir.
Aras Kargo müşteri destek hattı telefon numarası nedir?
Aras Kargo markasına 444 25 52 numarasından ulaşabilir, sorularınıza yanıt alabilirsiniz.
Aras Kargo iletişim bilgileri nelerdir?
Aras Kargo iletişim bilgileri arasında; Aras Kargo müşteri hizmetleri numarasını arama, bize ulaşın bölümünde yer alan iletişim formunu doldurma, Aras Kargo şubelerini ziyaret etme gibi yöntemler bulunmaktadır. Daha fazla seçenek için buraya tıklayarak Şikayetvar’ı ziyaret edebilirsiniz.
Aras Kargo çalışma saatleri nasıldır?
Aras Kargo çalışma saatleri; hafta içi 08:30-18:00, Cumartesi günleri ise; 08:30-15:00’dır. Aras Kargo şubeleri Pazar günleri kapalıdır.
Daha farklı bir sorum var.
Aras Kargo hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya tıklayarak Şikayetvar'a yazabilir, sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

Aras Kargo Hakkında

Türkiye’nin geniş erişim ağına sahip öncü taşımacılık kuruluşlarından olan Aras Kargo, 1979 yılında Celal Aras tarafından dağıtım ve pazarlama şirketi olarak kurulmuştur. 1989 yılında ulaşılan dağıtım gücüyle bu gücün taşımacılıkta kullanması kararı alınmıştır. Bu tarihten itibaren Aras Kargo faaliyetlerine başlamıştır. 1994 yılında yalnızca Türkiye sınırları içinde değil yurt dışı taşımacılığı konusundaki çalışmalarını da başlatan firma uzun yıllardır taşımacılıktaki başarısını sürdürmektedir. Kurulduğu yıldan beri sektöre getirdiği yenilikler ve teknolojik adımlarla hizmet kalitesini her geçen gün geliştiren Aras Kargo’nun günümüz itibariyle 13 bölge müdürlüğü, 29 transfer merkezi, 900’ü aşkın şubesi, 4000’den fazla araç filosu ve 14.000 kişilik uzman kadrosu bulunmaktadır. Aras Kargo kurumsal imajını her geçen gün güçlendirerek kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı başarmaktadır. Her ay 12 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet sunan firma ülkemizin en geniş erişim ağına sahip taşımacılık kuruluşu olma ünvanını kazanmıştır.

Aras Kargo Hizmetleri

Aras Kargo şubeleri tüm illerimizin farklı ilçelerinde konumlanmış durumdadır. Türkiye’nin her neresinde yaşıyor olursanız olun Aras Kargo ile ürünlerinizi kargolayabilir ya da başka bir yerden kargo alabilirsiniz. Aras kargo çalışma saatleri; hafta içi her gün 08:30’da başlamakta ve saat 18:00’de sona ermektedir. Cumartesi günü ise 08:30 – 13:00 saatleri arasında Aras Kargo’dan hizmet almak mümkündür. Pazar günleri ise pek çok taşımacılık firması gibi hizmet vermemektedir. Eğer kargonuzun durumunu öğrenmek isterseniz Aras Kargo takip işlemlerinizi kargo takip numaralarınız ile 7/24 online olarak izleyebilirsiniz.

Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde 1500’ü aşkın yerleşim birimine hizmet sunan Aras Kargo, aynı zamanda 1600’e yakın yerleşim merkezinde faaliyet göstermekte olan mobil servislerle hizmet sınırlarını her geçen gün daha da arttırmaktadır. Öyle ki sektörde ilk kez 2000 yılında web sitesinden online müşteri desteği vermeye başlayan firma, teknolojik yeniliklere ayak uydurma konusunda oldukça başarılıdır. Ayrıca yine Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan “Facebook’ta Kargom Nerede?” uygulamasını da Aras Kargo başlatmıştır.

Siparişler Kısa Sürede Kapınızda!

Yaptığı yenilikler ve teknolojik gelişmelerle siparişlerinizi çok kısa sürede kapınızda görmenizi amaçlayan Aras Kargo, dijitalleşme çalışmaları ile %20 oranında büyüme hedeflemektedir. Ülke içindeki e-ticaret platformlarının yanı sıra sınır ötesi müşterilerle iş birliği içinde olmayı da hedefleyen marka bu amaç doğrultusunda dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Alibaba ile anlaşmaya varmıştır. Geleneksel kargo yönetimini günün değişen ve gelişen koşulları ve müşteri beklentilerine göre üst seviyeye çıkarmayı ve geliştirmeyi amaç edinen Aras Kargo firmasının kullanıcı yorumlarını sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda Aras Kargo şikayetlerini sayfamızdan okuyabilir dilerseniz siz de yorum bırakabilirsiniz.