Aras Kargo

tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.7
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Aras Kargo ile ilgili bir şikayetin mi var?
193.924 Şikayet
Şikayet Sıralaması
18 dakika önce

Aras Kargo Günlerdir Yolda Olan Kargo

Aras Kargo günlerdir yolda. Kargomu bir türlü teslim edemediler. Cumartesi gününden beri transfer şubede bekliyor görünüyor. Doğum günü hediyesi için günler öncesinden plan yapmama rağmen Aras Kargo yüzünden asla hediyeyi zamanında veremeyeceğim. Herkes hediyesini verirken ben Aras Kargo yüzünden bo...

20 dakika önce

Aras Kargo'ya Verilen Kargom

Aras Kargo'ya teslim edilen kargom neredeyse bir haftadır transfer merkezinde gösteriyor, Ankara ile Çanakkale bu kadar uzak olmamalı. Daha hızlı gelebilecekken hala gelmedi. Bir hafta olmuş kargomun verileli hiç kargo hareketlerinde detay da belirtilmiyor

Aras Kargo'ya Verilen Kargom
21 dakika önce

Muhatap Yok Kahramanmaraş Aras Kargo Dönüş Yapmıyor.

Aras Kargo Kahramanmaraş muhatap yok iade kargom olduğundan yaklaşık 4 5 gündür her gün kurye çağırıyorum ne gelen var ne telefon açan. Telefon açınca da cevap vermiyorlar. Ses çıkarmadan bekliyorlar arkadan sesler geliyor. Nedir bu kargo firmalarından sürekli sıkıntı çekiyoruz ayıp.

28 dakika önce

Aras Kargo Kargodan Hasarlı Ürün Çıkması

N11 den aldığım Philips buharlı ütü tarafıma kırık olarak geldi. Kargo benim adıma geldi fakat Bana diret olarak teslim edilmedi. Bu yüzden kargoyu kontrol edemedim. Direk aldığım siteyle iletişime geçtim. Satıcı ürünün kargoda kırıldığını söylüyor. Aras Kargo'dan hasarlı olduğunu gösteren belge ist...

37 dakika önce

Aras Kargo Nemsa Gross Ürün Teslim Etmemesi

4 adet Sleepy bebek bezini Amazon üzerinden sipariş ettim. Nemsa Gross tarafından gönderildi diye gözükmesine rağmen 2 haftadır teslim edilmedi. Aras Kargo teslim edildi diye gösteriyor oysa elime hiçbir şey ulaşmadı. Nemsa Gross hakkında bir sürü şikayet okudum şimdi. Eğer çözüm bulmazlarsa Tüketic...

Aras Kargo Nemsa Gross Ürün Teslim Etmemesi

Aras Kargo Kargom Bana Teslim Edilmiyor

3437786737678 takip numaralı kargo, 25 Mayıs'ta kargoya verilmesine rağmen hala bana teslim edilmedi. Kargo Arnavutköy Güneş ve Kuzey Marmara şubeleriniz arasında mekik dokuyup bana teslim edilmiyor. Güneş şubesinin müşteri hizmetlerini aradığımda, adının Gamze olduğunu söyleyen kadın 27 Mayıs günü ...

Aras Kargo İle Yolladığımız Paketin İçinden Ürünlerimiz Alındı

Aras Kargo'dan standart kargo yolladık. Allah'tan kargonun resmini çekmiştik. Kargo tam gidiyor eksik teslim ediliyor. Bile isteye kargonun içinden eşyamız alınıyor. Aras Kargo'ya başvuru yaptık. Oyalamak için araştıracağız dediler. 25 gün geçti. Ben aradım, e sizi aradık telefonunuz kapalıydı. Yers...

Aras Kargo Dağıtım Yapılmıyor Sürekli Kargolara Geri İade Oluyor

Coğu yerle anlaşma yapmışsınız sürekli Aras Kargo'yla çıkıyor. Ürünler İzmir Tire Aras Kargo'ya verildiği için alışveriş yapmaktan nefret ediyorum. Kargo dağıtımında diye mesaj geliyor, evden çıkmıyorum bekliyorum. Bir bakıyorum teslimat yapılamadı, numara yanlış o zaman nasıl mesaj geldi? Bir daha ...

Aras Kargo Trendyol Üzerinden Sipariş Verdiğim Kargom

Mayıs 26 tarihinde elime geçmesi gereken kargom hala fellik fellik Adana'yı dolaşıyor bir türlü kargom elime gelmiyor 3438149296875 teslimat numaram Amaç ne anlamadım kargom nerede? Çok mu yoğunluk var anlamadım kargom bugünde elime ulaşmazsa gerekeni yapacağım

Aras Kargo Boş Poşet Getirdi

Paketim transfer sürecinde yırtılmış ve içindekiler düşmüş, bunu fark etmeyip bir de üstüne boş yırtık poşeti adresime kadar getirip elime vermeyip lobi ye bırakmışlar şaka gibi. Paketin içeriğini sonra bulup cumartesi getireceğiz deyip bugün pazartesi olup hala gelmemesi de ayrı söyledikleri diğer ...

Aras Kargo Boş Poşet Getirdi

Aras Kargo Manavgat Selge Şubesi Müdürü

Manavgat Selge şubesi müdürü, adres dışı olmayan bir yere dağıtıma çıkacağına sadece vereceği kargoyu yokuşa sürüyor. Yok deyip arkayı dönmeyi tercih ediyor. Bu şekilde yapacağınıza kargo şirketinizi kapatın millet mağdur olmasın sizlerden acil dönüş bekliyorum.

2 saat önce

Aras Kargo Beni Aramadan Gitti

Bu kadar ilgisiz saçma bir kargo görmedim. Geldiklerinde aramayıp. Bir de üstüne size evde bulamadık, kargonuzu şubemizden alın diyorlar. Ben mecbur muyum, el kadar bebekle, sokak sokak Aras Kargo nerede diye sorayım? Bütün günahım boynunuza.

2 saat önce

Aras Kargo Ürünümle İlgili Hiçbir Hareketi Yansıtmamış Takip Ekranına

Aras Kargo 343894198163 kargo takip numaralı ürünümle ilgili 3 gündür gönderi yolda olarak görüntüleniyor. 3 gündür hiçbir hareket olmadı mı yani kargomda, cidden bir dönüş bekliyorum bu konu ile ilgili Aras Kargo'dan. Lütfen kargom acilen teslimatı yapılmasını rica ediyorum.

3 saat önce

Aras Kargo Taşocağı Şubesi Kargo Kaybetme Sorunu

Aras Kargo Taşocağı şubesi ile yaşadığım kargo kaybetme sorunu beni oldukça rahatsız ediyor. Müşteri hizmetlerine bağlanmak neredeyse imkansız. Bu nedenle, mecburen bu şubeyi tercih etmek zorunda kalmış olsam da, bir daha asla kullanmayacağım.

3 saat önce

Aras Kargo Eve Kurye Çağırıyorum Gelmiyor

Aras Kargo'dan günlerdir defalarca eve kurye çağırıyorum fakat ne dönüş var ne gelen var. Web sitesinden ve telefondan müşteri temsilcisi aracılığıyla da bir çok kez eve kurye çağırdım ama dönüt yok. Kargo göndermem gerekiyor gönderemiyorum 2 haftadır.

7 saat önce

Plazalar Aras Kargo Şubesi Kapatılsın. Bir Daha Açılmasın!

Yeminler olsun ki bu l*netli plazalar Aras Kargo şubesini görünce artık kanım çekiliyor. Sipariş verdiğim bir şey Aras Kargo ile mi geliyor? Allah'a emanet olsun. İnşallah kargocuların canı isterde kargomu getirirler diye evimde bekliyorum. Çok büyük değil ama evime yeni mutfak eşyaları aldım, ayıpt...

10 saat önce

Aras Kargo Kargom Beni Aramadıkları Halde Teslim Edilmedi Yazıyor!

Aras Kargo her zaman erkenden getirirdi kargo ama bu sefer ne arandım ne de mesaj atıldı hiçbiri yapılmadığı halde gönderiniz teslim edilemedi yazıyor müşteri temsilci numarasını arıyorum hiçbir işime yaramıyor. Ben gidip alacaksan kargomu sizden almak istemiyorum, gereksiz yere uğraştırıyorsunuz.

Aras Kargo Elime Ulaşmayan Kargom

3435681575011 numaralı kargom adresime gelmesi gereken yerde Aras Kargo şubesine gitmiş kargoda bunu tekrar geri gönderdi. Kargomu tekrar istememe rağmen bir türlü Aras Kargo'ya ulaşamıyorum. Nasıl bir kargo anlayışıdır çok kötü.

Aras Kargo Ürün Teslim Edilmedi

18 Mayısta bir kargom teslim edilmediği halde teslim edildi gözüküyor. Kargo şubesini aradığımda kuryeye yönlendirdi. Kurye geri dönüş yapacağım dediği halde perşembe gününden beri geri dönmedi. Ürünümün firmaya geri iade edilmesini istiyorum. Kaç gün oldu hala çözüm olmadı.

Aras Kargo Ürün Teslim Edilmedi
  • profile
1 Destekçi

Aras Kargo Sistemine Bilgileriniz İletilmiştir

Aras Kargo sistemine bilgileriniz iletilmiştir yazıyor kargomun durumunu öğrenemiyorum. Acil dönüş yapılsın lütfen kargonun hemen gelmesi lazım Bu maviden ve arştan çektiğimi kimse çekmemiştir kafayı yiyeceğim artık yeter acil dönüş yapılmasını talep ediyorum

Aras Kargo Sistemine Bilgileriniz İletilmiştir

Marka Profili

Aras Kargo, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Aras Kargo, 10+ yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %100
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Aras kargom nerede?
Aras Kargo gönderilerinizin nerede olduğunu öğrenmek için “Kargo Takip” menüsünden kargo takip no’nuzu girmeniz gerekmektedir.
Aras Kargo müşteri destek hattı telefon numarası nedir?
Aras Kargo markasına 444 25 52 numarasından ulaşabilir, sorularınıza yanıt alabilirsiniz.
Aras Kargo iletişim bilgileri nelerdir?
Aras Kargo iletişim bilgileri arasında; Aras Kargo müşteri hizmetleri numarasını arama, bize ulaşın bölümünde yer alan iletişim formunu doldurma, Aras Kargo şubelerini ziyaret etme gibi yöntemler bulunmaktadır. Daha fazla seçenek için buraya tıklayarak Şikayetvar’ı ziyaret edebilirsiniz.
Aras Kargo çalışma saatleri nasıldır?
Aras Kargo çalışma saatleri; hafta içi 08:30-18:00, Cumartesi günleri ise; 08:30-15:00’dır. Aras Kargo şubeleri Pazar günleri kapalıdır.
Daha farklı bir sorum var.
Aras Kargo hakkında daha farklı bir soru ya da sorununuz varsa, buraya tıklayarak Şikayetvar'a yazabilir, sorununuzu hem marka hem de tüketicilerle paylaşabilirsiniz.

Aras Kargo Hakkında

Türkiye’nin geniş erişim ağına sahip öncü taşımacılık kuruluşlarından olan Aras Kargo, 1979 yılında Celal Aras tarafından dağıtım ve pazarlama şirketi olarak kurulmuştur. 1989 yılında ulaşılan dağıtım gücüyle bu gücün taşımacılıkta kullanması kararı alınmıştır. Bu tarihten itibaren Aras Kargo faaliyetlerine başlamıştır. 1994 yılında yalnızca Türkiye sınırları içinde değil yurt dışı taşımacılığı konusundaki çalışmalarını da başlatan firma uzun yıllardır taşımacılıktaki başarısını sürdürmektedir. Kurulduğu yıldan beri sektöre getirdiği yenilikler ve teknolojik adımlarla hizmet kalitesini her geçen gün geliştiren Aras Kargo’nun günümüz itibariyle 13 bölge müdürlüğü, 29 transfer merkezi, 900’ü aşkın şubesi, 4000’den fazla araç filosu ve 14.000 kişilik uzman kadrosu bulunmaktadır. Aras Kargo kurumsal imajını her geçen gün güçlendirerek kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı başarmaktadır. Her ay 12 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet sunan firma ülkemizin en geniş erişim ağına sahip taşımacılık kuruluşu olma ünvanını kazanmıştır.

Aras Kargo Hizmetleri

Aras Kargo şubeleri tüm illerimizin farklı ilçelerinde konumlanmış durumdadır. Türkiye’nin her neresinde yaşıyor olursanız olun Aras Kargo ile ürünlerinizi kargolayabilir ya da başka bir yerden kargo alabilirsiniz. Aras kargo çalışma saatleri; hafta içi her gün 08:30’da başlamakta ve saat 18:00’de sona ermektedir. Cumartesi günü ise 08:30 – 13:00 saatleri arasında Aras Kargo’dan hizmet almak mümkündür. Pazar günleri ise pek çok taşımacılık firması gibi hizmet vermemektedir. Eğer kargonuzun durumunu öğrenmek isterseniz Aras Kargo takip işlemlerinizi kargo takip numaralarınız ile 7/24 online olarak izleyebilirsiniz.

Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde 1500’ü aşkın yerleşim birimine hizmet sunan Aras Kargo, aynı zamanda 1600’e yakın yerleşim merkezinde faaliyet göstermekte olan mobil servislerle hizmet sınırlarını her geçen gün daha da arttırmaktadır. Öyle ki sektörde ilk kez 2000 yılında web sitesinden online müşteri desteği vermeye başlayan firma, teknolojik yeniliklere ayak uydurma konusunda oldukça başarılıdır. Ayrıca yine Türkiye’de ilk olma özelliği taşıyan “Facebook’ta Kargom Nerede?” uygulamasını da Aras Kargo başlatmıştır.

Siparişler Kısa Sürede Kapınızda!

Yaptığı yenilikler ve teknolojik gelişmelerle siparişlerinizi çok kısa sürede kapınızda görmenizi amaçlayan Aras Kargo, dijitalleşme çalışmaları ile %20 oranında büyüme hedeflemektedir. Ülke içindeki e-ticaret platformlarının yanı sıra sınır ötesi müşterilerle iş birliği içinde olmayı da hedefleyen marka bu amaç doğrultusunda dünyanın en büyük e-ticaret platformlarından biri olan Alibaba ile anlaşmaya varmıştır. Geleneksel kargo yönetimini günün değişen ve gelişen koşulları ve müşteri beklentilerine göre üst seviyeye çıkarmayı ve geliştirmeyi amaç edinen Aras Kargo firmasının kullanıcı yorumlarını sitemiz üzerinden inceleyebilirsiniz. Aynı zamanda Aras Kargo şikayetlerini sayfamızdan okuyabilir dilerseniz siz de yorum bırakabilirsiniz.