Ahmet sonuçtan çok memnun

Vodafone A Hat Taşıyamama!

01 Mayıs 2023 16:40
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunu kendim çözdüm ama ilginiz için teşekkürler”

Merhaba, tarafıma ait Turkcell operatörü üzerinden kullandığım hattımı e- devlet üzerinden Vodafone a taşımak için başvurdum. 27/04/2023 tarihinde sim kartımı kurye ile teslim aldım. Ancak o günden beri ne cep telefonuma kurduğum Vodafone yanımda uygulaması üzerinden ne de e-devlet üzerinden hattımı aktif edemedim. Cep telefonumdan eski kartımla Vodafone yanımda uygulamasına giriş yapıp kimlik kartımın ön arka yüzünü taratmam ve sim kartın barkodunu okutmama rağmen Vodafone logosu sürekli yanıp sönüp yarım saat bile geçse bir türlü aktif olmadı başka telefondan da bu işlemi 27/04/2023 ten beri deniyorum bir türlü sonuç alamadım. Twitter'dan yardım talebinde bulundum zannedersem Vodafone tarafından taşere edilmiş bir yardım merkezinden arandım, oradan e- devlete online bankacılıkla girip yapabileceğimi söylediler ancak oradaki menülerden de bir türlü aktif et seçeneği çıkmadı. Teknik çözüm bulacaklarını söylediler ama bir türlü çözüm bulunamadı. Zannedersem çok ciddi kritik bir hata. Neredeyse 1 hafta oldu hattımı taşımayı başaramadım ve şaka gibi sim kartınızı aktif etmediniz diye mesaj geliyor. Trajikomik durum isi Vodafone a resmi olarak ulaşılabilecek yer bulamamam, ya yapay zekaya ya da taşeron çözüme ulaşıyorsunuz. Keşke 60sn den fazla beklesek ama karşımıza bir insan çıkabilse. Şimdi bana iki operatörde bu bir haftanın faturasını çıkartırsa daha mağdur olacağım.

Ahmet
Ahmet
02 Mayıs 2023 17:23

Sorunu kendim çözdüm ama ilginiz için teşekkürler

05 Mayıs 2023 18:12 (Şikayetten 4 gün sonra)
06 Mayıs 2023 11:55

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak gerekli incelemeler tamamlanarak, sonuç bilgisi tarafınıza SMS ile gönderilmiştir. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Faturama Yansıtılan Haksız Cihaz Taksiti

17 Ocak 12:58
faturama-yansitilan-haksiz-cihaz-taksiti-1.pdf
Rauf sonuçtan hiç memnun değil

FreeZone’a Geçişim Sistemde Görünmüyor

09 Ocak 13:23
freezonea-gecisim-sistemde-gorunmuyor-1.jpg
Ali sonuçtan çok memnun

İzinsiz Fatura Artışı Ve Taahhüt Şartı Değişikliği

11 Ocak 21:37
"İyi akşamlar, Evladım murat ile iletişime geçilmiş, kendisi şimdi bilgi verdi. Mevcut faturanın aynı fiyat üzerinden devam edeceği ve uygulamada sorun olduğu kendisine iletilmiş. Fatura kesildiğinde gerekli bilgiyi paylaşırım. Şimdilik şikayetimize gösterdiğiniz hassasiyetiz için teşekkürler"
izinsiz-fatura-artisi-ve-taahhut-sarti-degisikligi-1.jpg

Vodafone’da İnternet Kesintisi Ve Yanıltıcı Cayma Bilgisi

09 Ocak 21:29
Salih sonuçtan hiç memnun değil

İkinci Hatım Kurumsala Geçmedi, 1200 TL Üzeri Fatura Ve Yanıtsız Çağrılar

31 Aralık 2025 08:52