Ahmet sonuçtan çok memnun

Vodafone A Hat Taşıyamama!

01 Mayıs 2023 16:40
Ahmet'in Teşekkür Mesajı
“Sorunu kendim çözdüm ama ilginiz için teşekkürler”

Merhaba, tarafıma ait Turkcell operatörü üzerinden kullandığım hattımı e- devlet üzerinden Vodafone a taşımak için başvurdum. 27/04/2023 tarihinde sim kartımı kurye ile teslim aldım. Ancak o günden beri ne cep telefonuma kurduğum Vodafone yanımda uygulaması üzerinden ne de e-devlet üzerinden hattımı aktif edemedim. Cep telefonumdan eski kartımla Vodafone yanımda uygulamasına giriş yapıp kimlik kartımın ön arka yüzünü taratmam ve sim kartın barkodunu okutmama rağmen Vodafone logosu sürekli yanıp sönüp yarım saat bile geçse bir türlü aktif olmadı başka telefondan da bu işlemi 27/04/2023 ten beri deniyorum bir türlü sonuç alamadım. Twitter'dan yardım talebinde bulundum zannedersem Vodafone tarafından taşere edilmiş bir yardım merkezinden arandım, oradan e- devlete online bankacılıkla girip yapabileceğimi söylediler ancak oradaki menülerden de bir türlü aktif et seçeneği çıkmadı. Teknik çözüm bulacaklarını söylediler ama bir türlü çözüm bulunamadı. Zannedersem çok ciddi kritik bir hata. Neredeyse 1 hafta oldu hattımı taşımayı başaramadım ve şaka gibi sim kartınızı aktif etmediniz diye mesaj geliyor. Trajikomik durum isi Vodafone a resmi olarak ulaşılabilecek yer bulamamam, ya yapay zekaya ya da taşeron çözüme ulaşıyorsunuz. Keşke 60sn den fazla beklesek ama karşımıza bir insan çıkabilse. Şimdi bana iki operatörde bu bir haftanın faturasını çıkartırsa daha mağdur olacağım.

Ahmet
Ahmet
02 Mayıs 2023 17:23

Sorunu kendim çözdüm ama ilginiz için teşekkürler

05 Mayıs 2023 18:12 (Şikayetten 4 gün sonra)
06 Mayıs 2023 11:55

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak gerekli incelemeler tamamlanarak, sonuç bilgisi tarafınıza SMS ile gönderilmiştir. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Tuğrul sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Sim Kartım Aktifleşmiyor Müşteri Hizmetlerine De Ulaşamıyorum

Tuğrul
06 Ağustos 2025 20:56
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Evrak Eksikliği Nedeniyle Kısıtlanan Hatım İçin Çözüm Bekliyorum

Barış
01 Ocak 15:04

Babamın Üzerinde Kayıtlı Hattım İçin Yanlış Kimlik Uyarısı Ve Kısıtlanma Tehlikesi

03 Ocak 14:41
babamin-uzerinde-kayitli-hattim-icin-yanlis-kimlik-uyarisi-ve-kisitlanma-tehlikesi-1.jpg
İlhan sonuçtan hiç memnun değil

Faturalı Hat Limitim Hatalı Görünüyor, Eksik Tutar Açıklansın

İlhan