Mehmet sonuçtan çok memnun

11.01.2023 Te Vodafone'nun Sebepsiz Hat Kapatması

18 Ocak 2023 17:17
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler dilerim benim gibi bu sıkıntıya düşen insanların sorunu daha hızlı çözüm olur”

Merhabalar, 18 gün önce Vodafone'a geçtim. 507 *******33 numaralı telefonum
geçerken özellikle sıkıntı olmasın diye önceki hatta ki son fatura borcumu ödedim!
Hiçbir SMS bilgi v. S vermeden hattımı kapattı. Yani şu an itibari ile 1 haftadır hattım kapalı durumda.
Dedim bir problem vardır müşteri hizmetlerini arayayım,
müşteri hizmetleri süreci ise daha problemli geçti.
İlk görevli bana sitede ki bize ulaşın kısmından Vodafone'a durumu anlatmamı söyledi.
Sıkıntı şu ki, SMS onayı gelmesi gerekiyor telefona ama hat kapalı! Bunu bilmesine rağmen beni yanlış yönlendirdi.
İkinci görevli hattı geçirdiğim bayii ye yönlendirdi. Adamlar gerçekten elinden geleni yaptı ama asıl çözümün müşteri hizmetleri ile olduğunu söyledi.
Ve orada da hiçbir borcum olmadığını normalde olmaması gereken bir sıkıntının olduğunu dile getirdiler.
Yine müşteri hizmetlerini aradım bana dedi ki mail attım size hemen dönüş yaparlar hattınızı açarlar iyi tamam dedim 1 saat dönüş olmadı.
Baştan aradım bu seferde "kadın ne kadar iyi dinlemiş ise" dalga geçer gibi mesai saatleri içinde çalışan ve anladığım kadarı ile numarasını taşımak isteyenlerin kullandığı numarayı yolladı.
Yine aradım. Dedim ki artık bana orayı burayı aratmayın. Çözüm istiyorum.
Bu seferki kadın yardımcı oldu gerçekten, normalde numara kapatılır iken hangi sebep ile kapatıldığının bilgisinin sistemde olması gerektiğini ama bende böyle bir bilgi bulunmadığını belirtti. Mail attığını mümkün olduğunca erken çözüleceğini ama bir yerde de bir haftaya kadar dönüş olabileceğinden falan bahsetti. 1 hafta!

Şimdi sevgili Vodafone veya diğer hatlar, hattı taşırken 15 dakikada bir kimlik ile işi hallediyor iken, ortada belirtilen bir sebep yokken kapatılan hattı açtırmak bu kadar zor olmamalı!

Açıkçası çok bir bilgim yok ama yaşadığım mağduriyetten dolayı sözleşmeyi fesih etme hakkım doğdu diye düşünüyorum. Ancak fesih et bekle sonra yeni hat v. S derken yine uzun bir süreç beni bekliyor diye düşünüyorum. Yani bataklık gibi mağduriyetlerinden kurtulmak da kolay değil. Ben bu hattı kullanmamak için mi aldım?

18 Ocak 2023 20:40 (Şikayetten 3 saat sonra)
19 Ocak 2023 11:40
19 Ocak 2023 11:40

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Vodafone’a göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

19 Ocak 2023 11:44

Hattım açıldı teşekkürler geç te olsa halledilmesi sevindirci

19 Ocak 2023 11:45

Meltem sonucu yetersiz buldu

Hat Taşıma Sürecinde Sistemsel Sorunlar ve Mağduriyet

Meltem
19 Eylül 2025 10:12
Miray sonuçtan hiç memnun değil

04 Mayıs 2025 03:49
Efes sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2025 14:29
Vodafone Kategorileri