Ömer sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank 18 Yaş Altı Çocuğum İçin Yatırım Hesabı Sorunu

10 Mayıs 2024 18:23

10.05.2024 tarihinde Adana Seyhan Atatürk Caddesi No: 45'teki VakıfBank şubesine, 18 yaş altı çocuğum için yatırım hesabı açtırmak amacıyla eşim ve çocuklarım ile birlikte saat 14.00 civarında bankaya gittim. Gişe memuru, 18 yaş altı çocuğum adına yatırım hesabı açamayacağını belirtti. Bunun üzerine normal bir hesap açmak istediğimi ifade ettim. Müşteri temsilcisi ile telefonda görüştüğümde, yatırım hesabı açabilmem için şubeye gitmem gerektiğini söyledi. Şubeye tekrar gittiğimde, yine 18 yaş altı çocuğum adına yatırım hesabı açamayacaklarını söyleyerek işlemimi tamamlayamadan ayrılmak zorunda kaldım. Daha sonra Adana Seyhan'daki şube kodu 115 olan VakıfBank şubesine gittim; orada da 18 yaş altı çocuğum için yatırım hesabı açamayacaklarını ifade ettiler. Genel Müdürlüğü aradığımda ise, 18 yaş altı kişilerin anne ve babası ile birlikte şubeye başvurması durumunda çocukları adına yatırım hesabı açabileceklerini belirttiler. Bu bilgiyi şubedeki personele aktardığımda, 'Git istediğin yere şikayet edebilirsin, ben açmıyorum.' şeklinde bir cevap aldım. İşini düzgün yapmayan personeller hakkında gerekli işlemlerin yapılmasını talep ediyorum. Bankanın kalitesinin bu tür personeller yüzünden düşürülmesi ve müşteri kitlesinin azalması son derece üzücüdür ve bu durumun düzeltilmesini istiyorum.

10 Mayıs 2024 18:23 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ogün
Ogün

Herhangi bir gelişme yaşadınız mı? Ben de yıllardır hatırı sayılır meblağla vakıfyatırım kullanıyorum ve aynı sorundan muzdaribim.

Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

Neslihan
25 Ağustos 2023 18:49

VakıfBank'la Çalışmak Çok Sıkıntılı

26 Haziran 2024 15:13
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Hesap Açılışı Haksız Ücret Alması

29 Kasım 2023 13:43