Oğuzkaan sonuçtan hiç memnun değil

11 Mayıs 2023 17:32

VakıfBank Platinum Plus Metal Kredi Kartı talep ettim. Kartım elime ulaştı ancak hiçbir işlem yapamadım. Şifre değişikliği için ATM'ye gidip kartı taktığımda "Geçersiz Kart" uyarısı aldım.

Müşteri hizmetlerini aradığımda kart değişikliği yapabileceklerini ilettiler, kabul ettim ve yaklaşık 10 gün sonra yenilenen kart geldi. Onunla da işlem yapamadım. Yine "Geçersiz Kart" uyarısı.

Bu kartlar müşterilere gönderilmeden önce neden kontrol edilmiyor?

Üçüncü kartı istediğimde de aynı sorun olduğunda ben yine 10 gün mü bekleyeceğim? Kart gönderimlerinizi yaparken lütfen kontrol ediniz. Tam karta ihtiyacım olduğu dönemde kartı kullanamamak beni zarara uğratıyor. Bu mağduriyetin giderilmesini rica ediyorum.

11 Mayıs 2023 17:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)
12 Mayıs 2023 10:59
VakıfBank Platinum Plus Metal Kredi Kartı "Geçersiz Kart" Sorunu

Sevgili VakıfBank, Mobil bankacılıkta ne yazık ki şikayet yazmaya bölüm de yok. Yalnızca teşekkür ve öneriyi kabul ediyorsunuz :)

12 Mayıs 2023 11:00

İhtiyacım olmasına rağmen bu kartı bu sorundan dolayı 1 aydır kullanamıyorum. Acil destek ve çözüm rica ediyorum.

20 Mayıs 2023 23:55
VakıfBank Platinum Plus Metal Kredi Kartı "Geçersiz Kart" Sorunu

Kart ile internetten alışveriş yapabiliyorum. Ancak pos cihazında ve ATM'de kullanamıyorum. Sorun hakkında yeni bir ekran görüntüsü ekledim, detayı inceleyebilirsiniz.

23 Mayıs 2023 09:02

Sevgili VakıfBank, En yakın sürede diye belirttiğiniz süre nedir? 1 ayı geçti ve kartı kullanamıyorum.

Vahap sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Metal Kartımın Basım Ve Teslimat Süreci Aksıyor

01 Ağustos 2025 15:35
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 13:49

VakıfBank Platinum Plus Metal Troy Özelliği

16 Ocak 2024 18:12
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Metal Kart Ve ATM Sorunlarıyla Mağduriyet

04 Kasım 2025 13:12