Ozan sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 13:34

Vinov ödemesinden alınan usulsüz faiz tahsilatı yapılmıştır. Bir kolejin taksit ödemeleri için VakıfBank üzerinden Vinov hesabı oluşturuldu. 22.03.2024 ilk taksit günü idi. Ben sabah saat 09:13 de aynı bankada bulunan kredili mevduat limitimin olduğu hesaba borç tutarımı aktardım. Sonrasında öğleden sonra hesaptan parayı çekmiş mi diye kontrol ettiğimde saat 14:01 Vinov hesabı diye başka bir hesap numarasından ödemenin alındığını gördüm ve VakıfBank da bulunan diğer hesabımda boşta duran parayı 14:17 de vinov hesabına aktardım. Bugün yani 29.03.2024 tarihinde cep telefonuma gelen -84,08-tl dönem sonu faizi yansımıştır diye mesaj geldi. Hesabıma girip kontrol ettiğimde hesabımın eksi de olduğunu gördüm. Müşteri hizmetlerini aradığımda, yetersiz bilgi ve tecrübeye sahip çalışan bana 01 şubat - 22 Mart tarihleri arası ek hesabımı kullandığım için bu faizin yansıdığını söyledi. 04 Mart 2024 tarihinde açılmış olan vinov hesabını nasıl 01 Şubat tan beridir kullanmış olabilirim diye sorduğumda her sorum sonrası sizi biraz bekletebilir miyim diye beklemeye alıp 3-5 dakika sonra dönüş yapıp cevap veren bu bilgisiz arkadaş sadece bir şikayet kaydı oluşturmak için bile beni 3 defa beklemeye aldı. Bu konuyu BDDK ve CİMER dahil her yere şikayet edeceğim. Diğer bankalarda gün içerisinde eksi ye bile düşsem mesai bitiminden önce tutarı hesabıma yatırdığım takdirde faiz tahakkuku yapılmazken 16 dakika için VakıfBank benden 84,08-tl faiz talep etmekte. Böyle bir faiz tefecide bile yok. Üstelik maaş müşterisiyim. En kısa zamanda okul ile görüşüp vinov hesabımı kapattırmayı talep edeceğim.

29 Mart 2024 13:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Ozan
Ozan
21 Mart 2025 17:24

O kanallardan çözmediğiniz için buraya yazdık herhalde. Cevap vermek için vermek de ayrı bir garip olmuş. Hizmet anlayışınız bu kadar zayıf...

Vinov Ödemesinde Saat Farkı Yüzünden Haksız Faiz Mağduriyeti

24 Eylül 2025 18:28
Serkan sonucu yetersiz buldu

19 Haziran 2024 15:28
Rıdvan sonuçtan hiç memnun değil

Vadesiz Hesaptaki Parama Rağmen Vinov Ek Hesaptan Ödeme Yapıldı Ve Haksız Faiz Uygulandı

Rıdvan
31 Temmuz 2025 09:44