VakıfBank Salihli Şubede Boşa Bekletildik!

01 Temmuz 2024 16:31

Bugün eşimin bir işi için Manisa Salihli VakıfBank şubesine gittik saat 11.30 - 12.00 civarında. Sıra numaramızı alıp beklemeye başladık, saat 12.30 gibi güvenlikçi arkadaş gelip mesainin bittiğini işlemlerin öğleden sonraya kaldığını belirtti. Bu arada içeride bekleyen toplam müşteri sayısı 3 ya da 4 kişiydi. Güvenlikçi arkadaş öğleden sonra geldiğimizde yeni sıra numarası almamız gerektiğini belirtti. Duruma itiraz ettik madem işlemimiz öğleden sonraya kalacak sabahtan boşuna beklemişiz yarım saat 1 saat gibi bir zaman, hiç olmazsa öğleden sonra ilk olarak bizleri alın dedik, arkadaş yapacağım bir şey yok dedi ben de yetkilinizle görüşmek istiyorum dediğimde yetkili olduğunu söyleyen bir beyefendi geldi. Aynı cümleleri sarf etti öğleden sonra gelip yeni sıra alın dedi. Prosedür bu istediğiniz yere şikayet edebilirsiniz daha erken gelseydiniz dedi. Vatandaş olarak mağdur edildim, sonuçta boşu boşuna bekletildiğim halde öğleden sonra gidip tekrar sıra alıp bekletilmemin mantığını anlamış değilim. Başka bankalarda çalışan arkadaşlarla görüştüğümde böyle bir durum olmaz öğleden sonra ilk sıra sizlere verilmeliydi şeklinde de beyanlar aldım. VakıfBank Salihli Şubesi çalışanları ve idaresinde bu manada şikayetçiyim.

01 Temmuz 2024 16:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sema sonuçtan hiç memnun değil

17 Ekim 2023 17:07
Nusret sonuçtan hiç memnun değil

16 Ağustos 2024 09:39
Safiye sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 18:17

VakıfBank Eskişehir Köprübaşı Şubesi

24 Nisan 2024 16:18
VakıfBank Eskişehir Köprübaşı Şubesi
Betül sonuçtan hiç memnun değil

Bankada Sıra Önceliği Sorunu

21 Ocak 2025 20:49