Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Esenler Yetkili Servisi Sorunu

24 Temmuz 2023 17:31

Arçelik marka buzdolabımızın karlanma problemiyle ilgili Arçelik İstanbul/Esenler yetkili servisini çağırdık. 2 kere gidip geldiler ve her gittiklerinde sorunun düzeldiğini söylediler ancak düzelmedi ve bizden 1050 TL ücret aldılar. 1.geldiklerinde saçma bir tıpa gibi bir şey çıkarttılar. Düzeldi dediler ancak düzelmedi, ikinci gelişinde parça değişmesi gerekir dediler, değiştirdiler ücretini de aldılar ancak düzelmedi ve bu sefer dolap soğutmamaya başladı.

Bunun üzerine 3.kez çağırdık temmuz 21'de. Gün içinde geleceklerin söylediler ancak gelmediler ve ürünlerimiz bozuldu. 24'ünde geleceğiz dediler. Yani bugün, yine gelmediler. Aşırı mağduriyet yaşıyoruz, adamlar umursamıyor. Yerlerine kadar gittim ama veznedeki kadınların hiçbiri ilgilenmedi. Başından savdılar bizi. Ürünlerimiz bozuldu ve ne yapacağımızı gerçekten bilmiyoruz. Dalga geçiyorlar bizimle.

Esenlerdeki yetkili servisin adresi;
Fevzi Çakmak mah. Fevzi Çakmak CD. No:30/A Esenler İstanbul - 0850 210 0 888.

26 Temmuz 2023 13:11 (Şikayetten 1 gün sonra)
13 Kasım 2023 14:17

Merhaba, Aradan belli bir süre geçti fakat gelen yetkili servisin yaptığı işlem yine aynı sonucu verdi ve hala buzdolabında karlanma ve soğutma problemi yaşıyoruz. Ve Esenler yetkili servisi bizimle ilgilenmiyor, telefonlarımıza çıkmıyor, geleceğiz diye not düşüyorlar ancak gelmemelerine rağmen geldik diyerek Ticket'ı kapatıyorlar. Acil desteğinizi istiyoruz!

15 Kasım 2023 16:24

Hala bir yanıt alamadık, destek olur musunuz?

15 Kasım 2023 16:33

Çağrı merkezinizi 8 defa aradık ve 8 defa Esenler yetkili servisin geleceği söylendi ama hala gelmediler. 2 ayı geçti bu süre, artık nereye şikayet etmeliyiz bilemiyoruz.

Afra sonuçtan çok memnun

04 Şubat 2025 11:40
"Sorunumuz çözüldü teşekkür ederim."
Sultan sonuçtan çok memnun

Sultan
12 Eylül 2024 15:04
"Sorunum çözüldü, teşekkür ederim."
Arçelik Buzdolabında Garanti Sonrası Büyük Hayal Kırıklığı

Şahika
26 Temmuz 2024 18:59
Önder sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Servisi İlgisizliği Ve Mağduriyetim 5 Gündür Çözülmedi

Önder