Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Kuşadası Yetkili Servisleri

23 Mayıs 2023 18:42

Davlumbaz aldık, şubat ayında montajı yapıldı ancak sonra çalışmadı. Servisi çağırdık, servis montajın eksik yapıldığını söyledi, parça siparişi verildi, sonra servis yine çağrıldı, bu kez de parçayı almadan geldi. Sonra yine başka randevu oluşturuldu, bu kez de gelen servis bir parçanın daha eksik olduğunu söyledi, sonra tekrar parça sipariş edildi, yine servis randevusu oluşturuldu.

Sonra 4 gün üst üste evde servis beklememize rağmen ne yetkili servise ulaşabiliyoruz ne bir geri dönüş yapılıyor ne de yapıcı bir tavır sergileniyor. Her defasında sizi arayacaklar deyip kimse aramadığı gibi hala üzerinden 3 ay geçmesine rağmen ürünü kullanamıyoruz.

İade etmek istediğimizde bunu da gerçekleştirmek istemiyorlar. Bu arada aynı zamanda aldığımız diğer ürünleri de, ancak birkaç kez daha servis gelip parça parça hatalarınız düzelttikten sonra kullanabildik. Bu kadar müşterisi ile ilgilenmeyen bir firmadan ürün aldığımız için çok pişmanız, başka bir firmadan alsaydık tek kurulumla aylardır ürünümüzü kullanıyor olurduk, ancak biz ürünümüzü kullanamadığımız gibi servis yüzünden hem vakit kaybettik hem başka işlerimizi yapamadık. Kötü bir hizmet maalesef.

16 Haziran 2023 18:46

Arçelik'den aldığımız ama Şubat ayından beri hala servisin gelmemesi, parçanın eksik olması, parçanın defalarca temin edilmesi, parçanın sürekli yarın ellerine ulaşacağı gibi bahanelerle hala takılamayan ve dolayısıyla kullanılamayan davlumbazımız için bugün için yine randevu aldık ve artık hiç güvenmediğimiz için gün içinde arayıp geleceklerini teyit ettik ve bunun üzerine akşamüzeri arayıp, daha önceden temin edilmiş ve bugün de teyit edilmiş parçanın yarın ellerine ulaşacağı ve yarın geleceklerini öğrendik. Çoktan temin edilmiş parçanın muhafaza edilmeyip tekrar sipariş edilmesine mi, yoksa sürekli yalan söylemelerine mi, yoksa randevu alıp alıp evde servis beklememize mi yanalım bilemedik. Derdimizi defalarca anlatıp yapacak bir şey yok notunuzu iletiyoruzdan öteye gitmeyen tavırlarını da başka hiçbir markada görmedik. Genel müdürlük şikayetimiz üzerine çok nazikçe çözüm odaklı aramıştı aslında ve konunun takipçisi olacaklarını söylemişlerdi ama sanırım onların da tavrı servisten farklı değil. Hem bu kanaldan hem de genel müdürlük üzerinden şikayetçi olmamıza defalarca görüşme yapmamıza rağmen hala kendi hatalarını telafi edemeyen, kendi eksik getirdikleri parçayı gelip takamayan bir firma olması inanılmaz. İade talebinde bulunduk, bunu da hemen yapmayıp bizi daha da mağdur edeceklerini bile bile buradan da tekrar dile getirmek istiyoruz. Alamadığımız bir hizmet için harcadığımız vakit ve sabır tarif edilemez, bir daha Arçelik mi asla. Adı sanı duyulmamış, piyasadan 2 yıl sonra çıkacak firmadan ürün alsak bu kadar sorun yaşamaz, bu kadar mağdur edilemezdik. Yazıklar olsun

23 Mayıs 2023 19:45 (Şikayetten 1 saat sonra)
Aydan
Aydan
16 Haziran 2023 18:37

Bugün için yine randevu aldık ve artık hiç güvenmediğimiz için gün içinde arayıp geleceklerini teyit ettik ve bunun üzerine akşamüzeri arayıp, daha önceden temin edilmiş ve bugün de teyit edilmiş parçanın yarın ellerine ulaşacağı ve yarın geleceklerini öğrendik. Çoktan temin edilmiş parçanın muhafaza edilmeyip tekrar sipariş edilmesine mi, yoksa sürekli yalan söylemelerine mi, yoksa randevu alıp alıp evde servis beklememize mi yanalım bilemedik. Derdimizi defalarca anlatıp yapacak bir şey yok notunuzu iletiyoruzdan öteye gitmeyen tavırlarını da başka hiçbir markada görmedik. Genel müdürlük şikayetimiz üzerine çok nazikçe çözüm odaklı aramıştı aslında ve konunun takipçisi olacaklarını söylemişlerdi ama sanırım onların da tavrı servisten farklı değil. Hem bu kanaldan hem de genel müdürlük üzerinden şikayetçi olmamıza defalarca görüşme yapmamıza rağmen hala kendi hatalarını telafi edemeyen, kendi eksik getirdikleri parçayı gelip takamayan bir firma olması inanılmaz. İade talebinde bulunduk, bunu da hemen yapmayıp bizi daha da mağdur edeceklerini bile bile buradan da tekrar dile getirmek istiyoruz. Alamadığımız bir hizmet için harcadığımız vakit ve sabır tarif edilemez, bir daha Arçelik mi asla. Adı sanı duyulmamış, piyasadan 2 yıl sonra çıkacak firmadan ürün alsak bu kadar sorun yaşamaz, bu kadar mağdur edilemezdik. Yazıklar olsun

Meriç
30 Ağustos 2023 10:46

15 Mayıs 2024 18:08
Arçelik Servis Yanlış Fiyatlandırma Ve İletişimsizlik
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 22:33
Arçelik Servisinin Yetersizliği Ve Baştan Savma İşleri
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2024 17:10
Beyza sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 23:11
Arçelik Kategorileri