Oktay sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank'tan Kovan Hesap Saçmalığı!

19 Şubat 2024 15:47

15.02.2024 tarihinde VakıfBank'ın borsa tanışma kampanyasından faydalanarak borsaya kayıt oldum. Bu sırada VakıfBank, 'komisyon ücreti kesilmeyecek' adı altında 'kovan hesabı' adında bir hesap açtı ve 15.000 TL'nin üzerindeki parayı doğrudan kesti ve 'vadeli kovan' adında bir hesaba aktardı. İddialarına göre bu hesapta parayı değerlendireceklermiş ancak para olduğu gibi duruyor. 'Günde %15 faiz vereceğiz' sözüyle bu hesaptan para çekilemiyor ve kullanıcılar tarafından iptal edilemiyor. Şubeye gittiğimde 'kovan hesabını kapatmak istiyorum' dedim ancak 'önce yatırım hesabını kapatmamız gerekiyor' diyerek birçok kez oyaladılar. 'Kovan' adı verilen hesap da diğer hesaplar gibi kapatılamadı, sistemde bir sıkıntı olduğu söylendi. VakıfBank, resmen paraya bloke koymuş durumda. Bu durumun bir an önce düzeltilmesini yetkililerden rica ediyorum.

19 Şubat 2024 15:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yorumlar (6)

Ali
Ali

Uzun yıllardır VakıfBank kullanırım bugüne kadar aldığım varantları satamadım ve sıfırlandı sonra kontrol ettiğimde bilgim dışında blokeli olduğunu fark ettim bir sürü param boşa gitti bu yanlışlığın düzeltilmesini ve bilgim dışında yapılan bu işlemler sonucu boşa giden paramın tarafıma iade edilmesini istiyorum.

Emrah

Sorun çözuldumu ne yapmamış gerek bende de oldu

Sorun çözuldumu

Oktay

Çözülmedi her yeri aradım iptal için başka hesabıma atıyorum 15 bin üzerini blok atıyor, 15 bin üzeri para tutmayın hesabınızda

Nurcan
Nurcan

Sorununuz çözüldü mü acaba

Hayır çözülmedi zorunlu 100 gün bekleyeceksiniz diyor iptal edilmiyor

Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Kovan Hesabı Saçmalığı

15 Şubat 2024 20:24