Dovlet sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Mobil Bankacılık Erişim Sorunu Ve Yanlış Bilgilendirme!

VakıfBank Mobil Bankacılık Erişim Sorunu Ve Yanlış Bilgilendirme!
04 Kasım 2024 12:24

2 ay yurt dışındayken VakıfBank mobil bankacılık hesabıma güvenlik ayarları nedeniyle giriş yapamadım. Bugün VakıfBank'a gidip hesabımı açtırmaya çalışırken bana artık mobil bankacılık kullanamazsın, paranı kasadan çekebilirsin dediler. Kasaya gittiğimde ise hesabımın bloke edildiğini, hakkımda dolandırıcılık ihbarı olduğunu söylediler ve beni emniyete yönlendirdiler. Emniyete gittiğimde ise öyle bir ihbarın olmadığını, banka ile görüşmemi önerdiler. Geri bankaya gittiğimde kredi hesabımın ve mobil bankacılığımın genel müdürlük tarafından bloke edildiğini öğrendim, sadece hesabımdan 7680 TL çekebildim. Hesap özetini istedim, onu da vermediler. Benim maaş bankam VakıfBank, böyle bir durumu ilk defa görüyorum.

04 Kasım 2024 12:24 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Dovlet
Dovlet
04 Kasım 2024 12:31

Merhaba şubeye gittim neden böyle olduğunu sorunca genel müdürlük tarafından yapılmış olduğunu nedenini bilmediklerini ve mobil bankacılığımı geri açamayacaklarını belirttiler

Azra
Azra
Şikayeti Çözüldü

Abi Allah için cevap ver nasıl açtın hesabi

İsmail sonuçtan çok memnun

Yurt Dışında Bankacılık Erişim Sorunu

İsmail
01 Mart 2025 17:13
"VakıfBank Şırnak şubesi çalışanı Emine Uğur hanıma ilgisi ve çözüm sunan anlayışından dolayı teşekkür ediyorum. Çözüm odaklı çalışan insanlar hep varolsun. Keşke bu mecraya şikayetten önce müşteri hizmetleri de bu konuda bilinçlendirilse de, insanlar mağdur edilmeden sorunlar hızlı çözülse daha iyi olur diye düşünüyorum."
İlkay sonuçtan memnun

11 Aralık 2024 19:33
"Bankanın müdürü ilgilendiği için teşekkür ederim"

05 Ekim 2023 14:38

VakıfBank Kategorileri