Ali sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Bilgim Dahilinde Olmadan Kredi Kartından Alışveriş

VakıfBank Bilgim Dahilinde Olmadan Kredi Kartından Alışveriş
15 Mart 2024 04:41

13 Mart 2024 tarihinde, saat belirtilmemiş olmasına rağmen VakıfBank kredi kartımdan benim onayım ve bilgim olmadan Google Ads ve reelshort.com adı altında toplamda 580 TL para çekilmiştir. Ben hiçbir bağlantıya ya da mesaja onay vermediğim ve kredi kartımın e-ticarete kapalı olmasına rağmen bu işlem gerçekleşmiştir. İşlem provizyondayken müşteri hizmetlerini aradım ve VakıfBank şubesine giderek itiraz dilekçesi doldurduğum halde, işlem provizyondayken banka tarafından acil müdahale edilip işlem iptal edilmemiştir ve bu tutar şu anda hesabımdan çekilmiş olarak görünmektedir. Aynı durumdan zarar gören birçok kişi olmasına rağmen, bankanın bu olaya karşı bu kadar duyarsız ve dikkatsiz davranması kabul edilemez. Bu nedenle, hem kredi kartımın e-ticarete kapalı olması hem de herhangi bir onay kodu gönderilmeden bu paranın hesabımdan çekilmiş olması, bu durumun tamamen VakıfBank'ın mobil bankacılık sistemi ve banka şirketinin sorunu olduğunu göstermektedir. Paramın tarafıma geri ödenmesini talep ediyorum.

15 Mart 2024 04:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Ali
Ali
15 Mart 2024 11:22

Müşteri hizmetlerinizi aradım, fakat hala sorunum çözülmedi. Bir işlemi iptal etmek bu kadar zor olmamalı ve bu konu üzerinden 10 binlerce insanlar mağdur durumda bu alışverişler belli "Google ads" gibi belli şirketler tarafından yapıldığıda belli kapattığım kredi kartı e ticarete kapalı olmasına rağmen ve onay kodu gelmemesine rağmen ayrıca işlem provizyondayken müşteri hizmetlerinize bildirmeme rağmen işlem iptal edilmedi. Teknoloji çağında yaşıyoruz bu işlem provizyondayken hemen iptal edebilirdiniz. Bu olaylarda bankanızın bu tarz şirketlerle ortaklaşa çalıştığınızı gösteriyor. İnsanların kredi kartı bilgilerine ulaşmak çok kolay bir şey bunu sebep gösterip bizimle ilgili sorun yok deyip işin içinden kendinizi bu kadar kolay çekemezsiniz. İnsanlar bankanızın güvenliğine güvenipte kredi kartı kullanılıyor. Çok kolay oluşabilecek bu zafiyete yapılaşmış kurumsal firmanız güvenlik önlemi bulmayıp bu tür olayları müşteriye yansıtmanız bankanızın küçüklüğünü gösterir. Sorunum çözülmediği takdirde kesinlikle bir daha bankanızı kredi kartını kullanmayacağım. Bu tür dolandırıcılarla bireyler tek başına mücadele edemez. 10 binlerce şikayet olmasına rağmen kurumsal firmanız bu sorunu çözüp önlem bulamıyorsa bireyler bu konuda hiçbir şey yapamaz. Buradan insanlara şiddetle bankanızın kredi kartını kullanmamasını tavsiye ediyorum.

Serdar sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 15:16
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Kredi Kartımdan Yapılan Yasa Dışı Çekim

17 Temmuz 2024 18:27
Seyfo sonuçtan hiç memnun değil

11 Haziran 2024 08:21
Ali sonuçtan hiç memnun değil

17 Mayıs 2024 16:07
Aşkın sonuçtan hiç memnun değil

Aşkın
22 Nisan 2024 22:45