Salih sonucu yetersiz buldu

KMH Faiz Kıskacından Kurtulamıyorum!

11 Kasım 2024 10:37

Yıllardır VakıfBank kullanıcısıyım, KMH çıkmazından kurtulamıyorum. Aşırı faiz kesiyor, bankaya ait kredi ödemelerini yaparken attığım paranın tamamı KMH faizine gidiyor. Yapılandırma için başvurdum fakat sonuç alamadım. Bir seferde hiç kimsenin KMH kapatma ihtimali yok. Yapılandırma için esneklik ve kolaylık tanınmasını istiyorum. Bunu yapan bankalar var, art niyet olduğunu düşünüyorum.

11 Kasım 2024 10:27

VakıfBank kullanıcısıyım yıllardır KMH kredili mevzuat hesabı ile uğraşıyorum. Şu an yüksek faiz yüzünden asgari ödemeyi bile yapmakta zorlanıyorum ödeyemiyorum. Yapılandırma konusunda diğer bankalar gibi esneklik tanımıyorlar. Son çıkan kararname kapsamında 60 ay yapılandırma için şubeye gittim sonuç olumsuz normal oranlarla 36 ay yapılanma da yok bankaların en sevdiği müşteri olmaya devam ederek her ay 15.000/16.000 havaya faiz veriyorum. Bir seferde KMH kapatma işlemini yapacak kimse yoktur, bu gidişte maaşıma bloke koyup mecbur taksit taksit alacaksınız bu olursa sa sizden bir plaket bekliyorum artık.

profile profile profile
11 Kasım 2024 10:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Salih
Salih
11 Kasım 2024 17:19

Tarafıma Marmaris Şubem tarafından ulaşıldı, süreç anlatıldı maaş müşterisi olmayıp OYAK garantörlüğünde kullandığınız KMH varsa peş peşe 3 asgari ödemezseniz OYAK taksitlendirip maaşınızdan kesilmesi için işlem başlatıyormuş

Sener
Sener

Otomatik bir metin oluşturup bütün şikayetlere kopyalayıp sonra ekip halinde bizim derdimize kahkahalarla güldüklerine eminim, her şikayete aynı metni yapıştırıp durmayın bir çözüm üretin bu kadar insanın alın terini alıyorsunuz

Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

10 Nisan 2025 18:22

07 Temmuz 2025 17:03
Mert sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2025 13:07
kmh-faizleri-nedeniyle-yasanan-maddi-sikinti-ve-yapilandirma-sorunu-1.jpg