Selahattin sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Ve Total Akaryakıt İstasyonlarının Kampanya Sorunu

15 Temmuz 2024 20:00

VakıfBank müşterisiyim. Kampanyalar arasında Total Energies benzin istasyonlarından yapılacak ayrı günlerdeki 4 adet 750 TL benzin alışverişine Bonus ödeneceği söyleniyor. Ben de kampanyaya katıldım ve 2 kere 750 TL benzin aldım. Uygulamadan kampanya bilgilerime baktığımda bu aldığım benzinlerin gözükmediğini görünce detaylarına baktım VakıfBank pos cihazlarından geçirilmesi gerektiği yazıyordu. Bunun üzerine Bursa Antalya arasındaki Total akaryakıt istasyonlarına tek tek girdim hiçbirinde VakıfBank pos cihazı yoktu. Ben müşteri olarak kampanya kuralını yerine getirip 750 TL benzin alıyorum ama akaryakıt istasyonlarında bankanız pos cihazı yoksa ne yapabilirim? Tek tek bulduğum Total akaryakıt istasyonlarına girip VakıfBank postu var mı diye sormak zorunda mıyım? Kaldı ki bunu da yaptım ancak Total akaryakıt istasyonlarında VakıfBank pos cihazı yok; sanırım varsa da çok nadir. Müşteriyi saf yerine koymak yerine doğru düzgün kampanya yapın ya da böyle bir kampanya yapmayın. İlla yapacaksanız ya o akaryakıt istasyonlarında pos cihazınızın olmasını sağlayın veya hangi pos cihazından geçerse geçsin harcamayı kabul edin. Sizden talebim geçmişe ait ve gelecekteki tüm başka pos cihazlarından geçen harcamaları kabul etmenizdir. Saygılarımla.

15 Temmuz 2024 20:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)
19 Temmuz 2024 13:22

VakıfBank'tan tarafıma gelen mesajda "2024 Temmuz Total kampanyası kapsamında, VakıfBank pos cihazı ve anlaşmalı Total istasyonlarında yapılması şartı bulunmakta olup diğer banka pos cihazından yapılan işlemlerde ödül kazanımı sağlanmayacaktır." yazmakta. Sanki biz okuduğumuzu anlamıyoruz da kampanya açıklaması yapmışlar. Diyorum ki 900kmlik yol boyunca hiçbir Total istasyonunda pos cihazınız yok, müşteri sizin pos cihazınızın peşinde mi koşacak? Bunları cevaplayın önce! Ya kampanyadaki istasyonlara bankanız pos cihazının konulmasını sağlayın ya da kendi bankanızın pos cihazından geçirme şartından bir zahmet vazgeçin. Aklın yolu birdir!

Hakkı sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2024 15:45
VakıfBank Worldcard Kampanya Sorunu
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Worldpuan Kampanyasında Sektör Kodu Nedeniyle Hak Kaybı Yaşadım

31 Ağustos 2025 23:49
Yunus sonuçtan çok memnun

02 Temmuz 2024 18:20
"Çok kısa bir sürede müşteri memnuniyeti kapsamında mağduriyetim giderildi. Büyük ve kurumsal bir bankaya da bu yakışırdı. Çok teşekkür ediyorum."

01 Ağustos 2024 23:36
VakıfBank Taahhütlerini Yerine Getirmedi
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Koşullarına Uygun Akaryakıt Alışverişime World Puanım Yüklenmedi

İbrahim