Neslllll sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Platinum Plus Uçak Bilet Alımı Hizmet Ücreti Problemi

Neslllll
20 Ağustos 2024 11:48

Uzun süredir VakıfBank Platinum Plus kredi kartı kullanıyorum. Biriktirmiş olduğum puanlarımla Kıbrıs'a uçak bileti satın almak istedim. Bilet fiyatı a jet firmasının sitesinde 3.400TL gözüküyordu. Uçak bileti alımında puanların 2 katı değerli olduğu yazıyordu. Satın alma işlemi yapıldı. Sonrasında puan detaylarına baktığımda 2100TL puanım kullanılmış ve 300TL avans puan kullanımı olmuştu. Araştırdığımda 3400TL bilet için 1280TL hizmet ücreti alındığını gördüm. Bilet alım işleminde 1280TL hizmet ücreti alınacağı bilgisi verilmedi. Ayrıca yıllardır Yapı Kredi Adios Premium kartımın puanlarıyla Kıbrıs'a uçak bileti alıyorum. Hizmet bedeli sadece çift yön 260TL kesiliyor. Vergi durumundan dolayı Kıbrıs iç hatlar şeklinde hizmet bedeli alınıyor. Sonuç olarak bilet fiyatının yaklaşık %35'ini müşteriye bilgi vermeden hizmet ücreti almak müşteriyi mağdur etmektir. O zaman puanlarımı hiç kullanmazdım. Hizmet ücreti bilgi verilmediği ve bilet fiyatının %35'i kadar alındığı için puan olarak iade istiyorum.

20 Ağustos 2024 11:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Platinum Plus Metal Kartın Avantajlarını Yitirmesi Hakkında

06 Ocak 2024 13:08
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Metal Plus Silinen Worldpuan

Gökhan
05 Haziran 2024 13:48
VakıfBank Metal Plus Silinen Worldpuan
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

16 Nisan 2024 17:46
VakıfBank Kredi Kartı Kontratının Tek Taraflı Olarak Sürekli İhlal Edilmesi.
VakıfBank Kredi Kartı Kontratının Tek Taraflı Olarak Sürekli İhlal Edilmesi.
Mert sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2024 12:57

VakıfBank Kategorileri