VakıfBank Personelinin İmza Sirküleri Vermemesi

Cüneyt
02 Eylül 2023 11:17

Merhaba,

İzmir VakıfBank Kordon şubenizden vize başvurusu için hesap hareketleri ve imza sirküleri talebinde bulundum, şubede E*** hanım ve bir yetkili hesap hareketlerimin çıktısını imzaladı imza sirküleri vermedi sebebini sorduğumda VFS Global şirketinde ve çek konsolosluğunda imza sirkülerinin bulunduğunu söyledi. İtiraz ettim ancak uzun zamandır vermediklerini işleyişin bu şekilde olduğunu beyan etti. VFS Global vize başvuru merkezine gittiğimde kimsenin imza sirkülerinin bulunmadığını ve benden İngilizce dilekçe alacaklarını söylediler. Ben tekrar şubenize gittim tekrar rica ettim E*** hanım ve diğer bireysel portföy hanımefendi de inatla imza sirküleri vermeyi kabul etmediler, günde yüzlerce kişinin geldiğini imza sirküleri ve hesap hareketleri talep ettiklerinden şikayetçi tavırla konuştular. Mail atalım VFS Global vize merkezine diye yönlendirme yapıyorlar; bunu VFS Global Vize Başvuru Merkezi kabul etmiyor. Bana mail atın diyorum gidip çıktısını alayım onu da şubenizdeki hanımefendiler kabul etmiyor. Ben sizin imza sirkülerinizi ne yapayım? Çözüm olarak VFS Global vize başvuru merkezinde İngilizce VakıfBank’ın tarafıma imza sirküleri vermediğini hesaplarımın bu şekilde değerlendirilmesini ve tüm sorumluluğun bana ait olduğuna dair dilekçe yazdım. Başvurum bu şekilde değerlendirilecektir.
E*** hanımın beyanına istinaden imza sirkülerinin Çek Cumhuriyeti başkonsolosluğu ve VFS Global vize başvuru merkezinde olduğuna dair bir belgeniz mevcut mudur? Mevcutsa benim vize başvurumu değerlendirirken bu imza sirkülerini dikkate alacaklar mı? Değilse iki hanımefendi de yalan beyanda bulunmakta, yanlış yönlendirme yapmaktadırlar. VakıfBank internet sitesinde de mobil bankacılıkta da şikayet seçeneği yok sadece bilgi talebi mevcut, onlara da 500 harf limit bulunmaktadır. Şubeniz personelinin bu davranışından dolayı artık bankanızın Herhangi bir ürününü kullanmak istemiyorum. Kredi kartımın kapatılmasını rica ederim. En yakın zamanda yatırım hesaplarımı başka yatırım şirketine virman yapacağım.

02 Eylül 2023 11:17 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Çağla
Çağla

Merhabalar acaba vize sonucunuz ne oldu?

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Antalya Kepez Şubesi İmza Sirküsü Problemi

13 Ocak 2024 10:36