Serhat sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Müşteri Hizmetleri Telefonu Suratıma Kapattı

13 Kasım 2023 12:00

VakıfBank, otomatik ödemedeki HGS bakiyemi hesabımda para olmasına rağmen kara listeye eklediğini belirten bir mesaj gönderdi. Müşteri hizmetlerini aradığımda çok yoğunluk olduğunu ve beni arayacaklarını söylediler. 15 dakika içinde dönüş yapacaklarını belirttiler, fakat 16. dakikada geri aradılar. Ancak telefonu açan olmadı, bir süre tanıtım müziği çaldı ve ardından telefon kapandı.

İnsanlarla dalga geçiyor gibi bir durum oluştu. Arayacağınızı söyleyip beni bekletip, sadece 15 dakika dediğiniz için son dakikada arayıp, aramış görünmek adına kimseye bağlamadan telefonu yüzüme kapattınız. İlk arama sebebim de yine sizin yanlış işleminiz yüzünden oldu. Sürekli sizin hatalarınız ve yanlışlarınız yüzünden uğraşmak ve zaman harcamak zorunda kalmamalıyım.

13 Kasım 2023 12:00 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Serhat
Serhat
18 Kasım 2023 08:40

Yine hiçbir şekilde ilgilenmeden sadece otomatik cevap atıp benim aramam bekleniyor sizin hatalarınız yüzünden sizin müşteri hizmetlerinizle daha ne kadar uğraşmak zorunda kalacağım zaten bağlamıyorsunuz bir de benim aramam mı gerekiyor iletişim bilgilerimi vermişim bir zahmet kendi hatanızı düzeltmek için siz arayın

Murat sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2023 15:44
Mustafa sonuçtan memnun

30 Eylül 2024 21:26
"Çözüme kavuşmuştur teşekkür ederim."

HGS Hesabımdan Bilgim Dışında Fazla Ücret Kesildi, Paramın İadesini Talep Ediyorum

18 Eylül 2025 00:24
hgs-hesabimdan-bilgim-disinda-fazla-ucret-kesildi-paramin-iadesini-talep-ediyorum-6.jpg
hgs-hesabimdan-bilgim-disinda-fazla-ucret-kesildi-paramin-iadesini-talep-ediyorum-5.jpg
hgs-hesabimdan-bilgim-disinda-fazla-ucret-kesildi-paramin-iadesini-talep-ediyorum-4.jpg
hgs-hesabimdan-bilgim-disinda-fazla-ucret-kesildi-paramin-iadesini-talep-ediyorum-3.jpg
hgs-hesabimdan-bilgim-disinda-fazla-ucret-kesildi-paramin-iadesini-talep-ediyorum-2.jpg
hgs-hesabimdan-bilgim-disinda-fazla-ucret-kesildi-paramin-iadesini-talep-ediyorum-1.jpg
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 07:34

13 Ağustos 2024 10:33