02 Temmuz 2024 17:48

Merhaba,

Haziran ayında 6 ay boyunca aylık 7.500 TL harcama sözüne karşılık ilk ekstrede 750 TL indirim kampanyasına katıldım. Ancak 16.750 TL harcamama rağmen kampanya koşullarını karşılamadığım gerekçesiyle indirim sağlanmadı (ekran görüntülerim ekteki gibidir). Defalarca müşteri hizmetlerinizi aradım. İlk aramamda çağrı merkezinden bir arkadaş sorun olduğunu kabul edip incelenmesi için talep açtı ve özellikle aranarak bilgi almam için not girişi yaptı. Buna rağmen hatalı inceleme yapılıp, aranarak bilgi vermek yerine SMS ile ilgisizce yanıt verildi. Tekrar müşteri hizmetlerinizi aradım. Bu kez arkadaş, kampanya koşullarında olmamasına rağmen 7.500 TL harcama sözüne 450 TL kampanyasından da yararlandığım için aynı anda iki kampanyadan yararlanamayacağımı söyledi. Ekran görüntülerini ilettim; kampanya koşullarında 'aynı anda iki kampanyadan yararlanılamaz' diye bir şart yok. Olsa bile kampanyaya katıldınız diye Cep Şube onay verdi. Ekran görüntüleri mevcut. Çağrı merkeziniz tutarsız bilgi veriyor ve çıkardığınız kampanyanın arkasında durmuyorsunuz. Kampanya ekran görüntüleri ile ispatlı bir şekilde Tüketici Mahkemesi, sosyal medya, VakıfBank yönetim kurulu ve tüm kanallardan şikayetimi ileteceğim. Tekrar ediyorum, 6 ay boyunca aylık 7.500 TL harcama sözüne karşılık ilk ekstrede 750 TL indirim kampanyasından bahsediyorum.

Ekteki ekran görüntüleri ile inceleme yapılıp, mağduriyetimin giderilerek tarafıma ivedi dönüş yapılmasını rica ederim.

E****** İ*********

İrtibat no: 0532*****66

02 Temmuz 2024 17:48 (Şikayetten 1 dakika sonra)
03 Temmuz 2024 16:57
vakifbank-kampanya-kosullarinin-yerine-getirilmemesi-ve-tutarsiz-bilgilendirme-2.jpg
vakifbank-kampanya-kosullarinin-yerine-getirilmemesi-ve-tutarsiz-bilgilendirme-1.jpg

10 gündür uğraştığım bu sorunla ilgili 8216378 numaralı inceleme talebime yine SMS yolu ile alakasız yanıt dönülmüş. İnceleme sonucunda Haziran ayında 6 ay boyunca aylık 7.500 TL sözüne ilk ekstrede 750 TL indirim kampanyasına katılmadığım iletilmiş fakat ekran görüntülerimi iletmiştim kaldı ki 27 Haziran tarihli görüşmemde 8211699 numaralı inceleme formunu oluşturan arkadaş da görüşme içerisinde kampanyaya katıldığımı onayladı. Görüşme kayırları da mevcut, silmediyseniz dinlerseniz görebilirsiniz. Kasıtlı olarak olarak kampanyanın bitmesini beklediğiniz için devam eden kampanyalar içerisinde bulunmamış. Bu şekilde mağdur edeceğinizi bildiğim için ekran görüntülerini aldım size ve CİMER üzerinden BDDK ve Tüketici Mahkemesi'ne ilettim. Acil olarak dönüş rica ederim.

Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Kampanya Şartlarını Yerine Getirdim, İndirim Hala Tanımlanmadı!

06 Ağustos 2025 10:14
kampanya-sartlarini-yerine-getirdim-indirim-hala-tanimlanmadi-2.jpg
kampanya-sartlarini-yerine-getirdim-indirim-hala-tanimlanmadi-1.jpg
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

28 Kasım 2024 15:55
VakıfBank Kampanya Yanıltmacası: Haksız Borçlandırma

02 Aralık 2023 19:00
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

Yılmaz
24 Şubat 2025 15:37
Rıfat sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2025 00:40

VakıfBank Kategorileri