VakıfBank Hesabım Bloke Şüpheli İşlem!

VakıfBank Hesabım Bloke Şüpheli İşlem!
25 Mayıs 2024 09:57

25 Mayıs sabahı çalıştığım marketin pos cihazı üzerinden temassız alışveriş yapmak istedim. Tesadüfen vadesiz hesabımın ve kredi kartımın blokeli olduğunu anladım. Sonrasında müşteri hizmetlerini aradım ve şüpheli işlem olduğuna dair bloke uygulandığı söylendi. Detay verilmedi, elbette şubeye gidip açtırmam gerektiği söylendi. Bugün hafta sonu işlerim vardı, üzerimde nakit taşımıyorum, işlerimi nasıl halledeceğim? İşten çıktım, eve nasıl gideceğim? ATM'den para çekip gidecektim, tüm sermayemi hesabımda tutuyorum, nasıl olacak? Çözüm nedir diyorum, 'Bizim elimizden bir şey gelmiyor' deniyor. Tam anladım, lakin şüpheli işlem ile alakalı sizi otomatik aramaları gerekiyor diyor temsilci telefonda. Beni ne arayan oldu ne de soran. Bir an önce çözüm bulunmasını ve tarafıma bilgi verilmesini istiyorum. Koskoca VakıfBank'a yakıştıramıyorum bu durumu. İki gün bankaların açılmasını mı bekleyeceğim? Nasıl mağdur durumda kaldığımı nasıl ifade edeceğim size?!

25 Mayıs 2024 09:57 (Şikayetten 1 dakika sonra)

VakıfBank Sanal POS Birimine Ulaşılamıyor, İşlemlerim Yarım Kaldı

21 Mayıs 2025 12:05
Mustafa sonuçtan çok memnun

VakıfBank'ta Hesap Blokesi Ve Mağduriyet

31 Mart 2025 13:09
"Sorun çözüldü çok teşekkür ederim. Müşteri hizmetleri hemen o an neden yapmadı beni uğraştırdı anlamadım neyse geçte olsa hesabımdaki parayı fona bağladım. Teşekkür ederim"

28 Ağustos 2024 20:35

Bilgim Dışında Hesap Ve Kart Açılması Nedeniyle Mağduriyet