Yılday sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Çukurova Takip Birimi

VakıfBank Çukurova Takip Birimi
30 Mart 2024 12:14

6 Şubat 2023 tarihinde VakıfBank'tan 30 bin limitli bir kredi kartım bulunmaktaydı ve ödemelerimi düzenli olarak yapıyordum.

Ancak 6 Şubat'taki büyük deprem sonrasında, işsiz olmama rağmen VakıfBank'ın habersizce kredi kartı limitimi 103 bin liraya çıkarması sorun yarattı. Depremzede olduğumu ve kredi kartı borcumu yapılandırmak istediğimi belirtmeme rağmen, Hatay'daki banka şubemin yıkılmasından dolayı Adana Çukurova VakıfBank takip biriminde görevli bir çalışan ile iletişime geçtim. İlk aramamda benden 25 bin lira peşinat istenip kalan borcun 8 taksitte ödenebileceği söylendi.

İkinci aramamda ise 20 bin lira peşinat talep edildi. Bu durum beni endişelendirdi. Borcumu ödemek için çaba gösterirken, Adana Çukurova VakıfBank takip birimindeki çalışanın uzlaşmacı ve yardımcı olmayan tavrı karşısında çaresiz kaldım.

Eğer 20 bin lira peşin param olsaydı, bankayı aramama gerek kalmaz, kredi kartı faizimi ödeyip ödemelerimi düzene sokabilirdim. VakıfBank'tan hiçbir uzlaşma sağlanamadığı için şikayetimi burada dile getiriyorum. Bir depremzede ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak, borcumu ödeyebileceğim bir çözüm bulunmasını talep ediyorum.

30 Mart 2024 12:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)
01 Nisan 2024 15:29

Hiçbir şekilde sözlü olarak gelir dönüş olmadı. Ve ben deprem mağduru olarak evet keyfi değil mecburiyetten harcadım ve pişmanım. Ben VakıfBank'a olan borcumu ödemek istiyorum ama şartlardan dolayı toplu olarak size 25 bin tl kadar ön ödeme yapamam bu imkansız ben asgari ücretle çalışan bir vatandaşım. 7 bin tl bloke konulmuş hesabıma onun üzerinden aydan aya ben size ödeme yapabilirim lütfen beraber orta yolu bulalım.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Bilgim Dışında Hesabımdan Para Aktarıldı, Bankadan Destek Alamadım

07 Ağustos 2025 14:32