İsmail sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Arı Kampanyası Yeniden Hoşgeldin Faizi 50 Oranla İstermişim

06 Haziran 2024 12:40

VakıfBank mobil şubeme 25.05.2024 tarihinde 'Arı Hesabı yeniden hoş geldin %50 faiz oranıyla kullanmak ister misiniz?' diye bir kampanya geldi. Kampanya katılım bitiş tarihi 07.06.2024 yazıyordu. Ben mobil şube kampanyalar bölümünden 28.05.2024 tarihinde katıldım. Katılma kodu verdi ve kampanyaya katıldınız notu çıktı. Fakat bir türlü Arı Hesabı %50 faiz vermedi. O gün müşteri hizmetlerini aradım, kampanyayı gördüklerini söylediler. Ben kampanya koşullarını, kampanya tarihini, katılma kodunu hepsini müşteri hizmetlerine söyledim. Bana şubemi aramamı, oradan aktif edileceğini söylediler. Ben şubeyi aradım, şubeden böyle bir işlem olmayacağı söylendi. 20 defadır şikayetimde ısrar ediyorum. Bana gelen yazıda 'Hoş geldin faizinden 1 defa yararlanabilirsiniz' yazıyor. Ben soruyorum, bu yeniden hoş geldin kampanyasını siz bana yollamadınız mı? Katılma kodum, onay kodum var. VakıfBank'ta bütün konuşmaların dinlenmesini, kampanyayı oradaki müşteri temsilcisi 2 kere ayrı ayrı aradığımda gördüklerini söylediler. Neden bunlar yokmuş gibi davranıyorsunuz? Ciddiyetsiz bir şekilde müşteri ile ilgilenmiyorsunuz. Ana bilgisayarınızda bütün kayıtlar var. Soruma neden cevap vermiyorsunuz? Madem ömür boyu 1 defa hoş geldin faizi uyguluyorsunuz, bana gönderdiğiniz ve benim katıldığım kampanya ne o zaman? Mantıklı bir cevap bekliyorum. Teftiş kurulunu göreve davet ediyorum. VakıfBank'a güvenim kalmadı. Param kaybolsa ve siz yok deseniz hiçbir şey yapılmayacak. Kampanyayı siz yaptınız, ben de katıldım. Neden buna cevap vermiyorsunuz? Hatanız varsa kabul edin. Bana bu kampanyayı yolladınız mı? Evet, ben de katıldım. Evet, telefon kayıtlarında müşteri hizmetlerindeki görüşmelerde bunu görüyorlarmış, kabul ediyorlarmış. Bana bu kampanya geldiğini ispatı telefon görüşmelerinde var. Lütfen yanlış neredeyse yetkililer incelesin, düzeltsin. Sorumlu kimse cezasını çeksin. Yokmuş gibi yapmak, nasılsa arkasını aramaz diye düşünmek çok ayıp.

06 Haziran 2024 12:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)
05 Kasım 2024 01:26

Çözüm olmadı sadece başınızdan savdınız

08 Aralık 2024 02:06

Hala bankadan bir dönüş yok. Mobil şubeme yanıltıcı kampanya yolluyorlar insanlar inanıp parasını yatırıyor hoş geldin faizi yok zarar ettiriyorsunuz insanları. Yazıktır günahtır. Hakkımı helal etmiyorum işini düzgün yapmayanlara,

Oğuz
Oğuz

Kesinlikle başlarından savmışlar. Kullanabilirdin aslında.

31 Mayıs 2024 13:46
VakıfBank Yanlış Faiz Politikası
Poyraz sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank'ta Kredi Kartı Çilesi: Mesaj Yağmuru Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

01 Aralık 2024 20:49
VakıfBank'ta Kredi Kartı Çilesi: Mesaj Yağmuru Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Doğan sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 15:34
VakıfBank Promosyon Hüsranı