Olcay sonuçtan çok memnun

31 Ocak 2024 21:37

VakıfBank'tan şikayetçiyim. Yeni T.C. kimlik harcını yatırmak için Üsküdar şubesine gittiğimde ve sıra numarası aldığımda, bankonun arkasındaki VakıfBank çalışanı kaba bir tavırla beni ATM makinesine yönlendirdi. Müşterisi olmadığım için işlem yapamadım. Belki müşteri olmadan da yapılıyordur ancak bulmaca çözmeyi sevmem. Başka bir kanaldan hallettim. VakıfBank'ı da şikayet ettim. Hem müşteri hizmetlerine hem de BDDK'ya. Verdikleri cevap tam bir üst akıl ürünüydü. Açıklıyorum, TCKN bilgimi bilmedikleri için işlem yapamamışlar. Ama eve kadar kağıt geldi. Ekte mevcut, görebilirsiniz. Şimdi bu uyanık şirketin müşteri hizmetlerini arayıp da durumu anlatmadan önce iki kez T.C. kimlik sorgusundan geçmeniz gerekiyor. Ben geçtim. Önce bant kaydına giriyorsunuz, ardından müşteri hizmetleri çalışanı S******* adlı kadınla... Ama yine çözüm olmuyor. Demek ki takım liderine ulaşsak o da isteyecek. Verirsem tabi. Vermedim, BDDK'ya bir şikayette daha bulundum. Ekte yaptığım aramaları görebilirsiniz. Hiç kimse vatandaşa zorluk çıkaramaz, çıkarmamalı. Bana hiç çıkaramaz. Devletin belirlediği bankaya gittim. Devletin hesabına para yatırmak istedim. Başıma bunlar geldi. VakıfBank devletten büyük değildir. Aklınızda olsun. Zaten müşterisi bile değilim. Ama bitmedi. Müşteri hizmetlerinize ve Üsküdar şubesi çalışanı kadına ben, vatandaşa nasıl davranılması gerektiğini öğreteceğim. Eğitim için benden randevu alabilirsiniz. Günün her saati, hiç çekinmeden, bekliyorum.

16 Şubat 2024 21:42

VakıfBank'tan şikayetçiyim. Müşteri hizmetlerinden şikayetçiyim. Kayıp çalıntı ve şüpheli işlem biriminden şikayetçiyim. Bilgi almak için müşteri hizmetleri numarasını aradığımda, bant kaydınız işleminizi yapamıyoruz en yakin şubeye başvurun seklinde cevap veriyor. Bunu yapamazsınız. Ekte de görüleceği üzere en son görüşmeyi yaptığım erkek çalışanınız ne amirini verdi ne de talep oluşturdu. Bir önceki erkek çalışanınız da hesabiniz olmadığı için herhangi bir işlem yapamıyoruz dedi. Buna da hakkınız yok. BDDK ya yine şikayet ettim. Yine görüşeceğiz. Az bekleyin.

Ek
31 Ocak 2024 21:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)
31 Ocak 2024 22:18

Ben müşteri hizmetlerini aradığımda, bastan zaten t. C. Kimlik numaramı giriyorum. Bir daha soruyor. Müşteri hizmetleri çalışanınız bir daha soruyor. Mecbur muyum? 10 kere sorsanız 10 kere cevaplamak zorunda mıyım? Ne mecburiyetim var ya? Sistemlerinizi paraya kıyıpta ona göre revize edin. Simdi bir daha arayacağım.

31 Ocak 2024 22:31

Aradım. Müşteri temsilcisi emir denen adam, hem işlemimi yapmadı hem de beni takim lideriyle konuş tur maddi, gerekçe olarak da VakıfBank müşterisi olmayışımı One surdu. Ondanda şikayetçiyim. Ekte görüşme saatine ulaşabilirsiniz. Müşteri değilim tabii ki, Çünkü akıllı adam im. VakıfBank ta kim...? Simdi sabaha kadar arayacağım, düzeltiyorum o Üsküdar şubesinde isimi yapmayan kadına birilerinin dişi gecene kadar VakıfBank'la uğraşacağım. Bekleyin...

01 Şubat 2024 16:12

Dun akşam 22:50 civarı yetkili hanımefendiyle 30 dakikalık bir görüşme yaptı. İsmini hatırlayamıyorum çok teşekkür ederim kendisine. Çözdük. Teşekkürler.

04 Şubat 2024 01:03

Banka adına arayan takim lideri hanımefendi ile yaptığımız yarım saatlik görüşme sonucunda çözdük. Teşekkürler iyi çalışmalar

16 Şubat 2024 21:21

Teşekkürler

06 Şubat 2025 15:26

26 Mayıs 2025 13:10
Güner sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank ATM'sinde Temizlik Ve İşlevsellik Sorunu

11 Nisan 2025 03:54

17 Aralık 2023 13:09
VakıfBank ATM Leri Hep Mi Sıkıntılı Olmak Zorunda!?
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 22:49

VakıfBank Kategorileri