VakıfBank Manisa Adalet Sarayı Adliye Şubesi VakıfBank Genel Müdürlüğü

22 Şubat 2024 13:14

VakıfBank Manisa İli Yunusemre İlçesi'nde yer alan adalet sarayı bünyesindeki VakıfBank Adliye Şubesi'ne ilişkin bir deneyimimi paylaşmak istiyorum. Kredi kartı borcumu yapılandırdım ve erken ödeme yapmak üzere şubeye başvurarak bilgi talep ettim. Bana, borcun mobil bankacılık üzerinden kapatılabileceği ve sonrasında şubeye gelmeme gerek kalmayacağı, belirli bir süre sonra da kartımı kullanabileceğim söylendi. Ancak 15 Şubat'ta mobil bankacılık üzerinden ödeme yapmama rağmen, borcumun kapanmadığını ve dönem borcu olarak kaydedildiğini fark ettim. Müşteri hizmetleriyle yaptığım görüşmede, erken kapatma işlemi için şubenin kayıt oluşturması gerektiği, aksi takdirde faiz işlemeye devam edeceği ve ek borç çıkabileceği bilgisi verildi. Şubeye tekrar gittiğimde, durumu anlatmama rağmen, sorumluluk kabul edilmedi ve ısrarlarım sonucunda kayıt oluşturuldu. Şu an dilekçemin Genel Müdürlüğe iletildiği ve beklemem gerektiği ifade edildi. Ayrıca hesabıma para aktarılıp, işlemlerin ancak şubeye tekrar gidildiğinde gerçekleşeceği söylendi. Bu durum nedeniyle bankacılık işlemlerimi gerçekleştiremiyor, kredi kartı başvurusu yapamıyor ve mevcut kredi kartımı kullanamıyorum. Puanımın düşmesine neden olan bu hatalar ve bankanın geri dönüş süreci konusunda belirsizlik yaşamaktayım.

22 Şubat 2024 13:14 (Şikayetten 1 dakika sonra)
22 Şubat 2024 14:13

VakıfBank Manisa İli Yunusemre İlçesi Manisa Adalet Sarayı içerisinde bulunan VakıfBank Adliye Şubesi kadar acemi, amatör, ilgisiz ve üstüne üstlük kendi maaş müşterisi ile alakasız bir kurum görmedim. Yapılandırdığım kredi kartı borcunu erken ödemek için şubeye başvurdum ve izlemem gereken yol hususunda bilgi almak istedim. Bana mobil bankacılıktan kapatılabileceğini ve akabinde şubeye tekrar gelmeme gerek olmadığını, sonrasında ise belirli bir süre geçtikten sonra kartımı kullanabileceğimi söylediler. Şubat Ayı'nın 15'inde ise gerekli ödemeyi mobil bankacılık üzerinden gerçekleştirmeme rağmen, bugüne kadar geçen süre zarfında ise kredimin kapanmadığını ve dönem borcu gözüktüğünü gördüm. Müşteri hizmetlerimi bugün aradığımda ise kredi kartı borcunu erken kapatmak için şubenin kayıt oluşturması gerektiğini, aksi takdirde bu borcun bu şekilde kapatılamayacağını, borç ödense bile ekstre olarak faizin işleyeceği gibi fazladan da borcun çıkabileceği söylendi. Sonrasında ise tekrar şubeye gittiğimde ise durumu izah etmeme rağmen sanki ben halen hatalıymışım gibi bir durum yansıtılıp ısrarlarım sonucu kayıt oluşturuldu. Şu anda da bundan kaynaklı dilekçe Genel Müdürlüğe intikal ettiğini ve yine beklemem gerektiği söylenildi. Hesabıma tekrar para aktarılıp, şubeye tekrar gidip, o zaman işlemler gerçekleşecekmiş. Resmen rezillik yaşamadığım gibi bundan kaynaklı hiçbir bankacılık işlemini gerçekleştiremiyorum. Kredi kartı başvurusu yapamıyorum. Yapsam bile olumsuz çıkıyor. Kendi hataları yüzünden puanım düşüyor. Aktif kredi kartı limitim bulunmasına ve kartımın limiti full olmasına rağmen o bile kullanılamıyor. Bir de işim yokmuş gibi bankanın geri dönüşünü artık aylarca mı yıllarca mı bekleyeceğim muamma. Uzaya çıkıp gelsem daha hızlı olur muhtemelen.

22 Şubat 2024 14:19

Şikayetimin orijinal halidir.

22 Şubat 2024 14:24

Bugün çözülürse sevinirim, gerçekten çok mağdur oldum.

Gülbin sonuçtan çok memnun

Gülbin
23 Aralık 2024 12:37
"Şirinevler şubesinden geri dönüş sağlandı, çok ilgilendiler teşekkür ederim 😊"

04 Mart 2024 13:43
VakıfBank Vakıf Banktan Şubeye Gitmeden Hesap Kapatamama

Bünyamin
04 Temmuz 2024 19:51
Osman sonuçtan çok memnun

28 Mart 2024 23:32
"Şikayet var sitesi üzerinden yapmış olduğum şikayetime oldukça kısa sürede dönüş yaparak sorunumu çözdüğünüz için teşekkür ederim :)"

14 Şubat 2024 00:30

VakıfBank Kategorileri