Pırlanta sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank İzinsiz İşlem Yaparak Borçlu Gösterdi

VakıfBank İzinsiz İşlem Yaparak Borçlu Gösterdi
Pırlanta
20 Mart 2024 10:40

VakıfBank, Mart'ın 12'sinde benim iznim olmadan kredi kartımdan Click Kartıma 'Artı Bakiye' adı altında 381,90 TL para transferi yapmıştır. Şubede de sorunum çözülmedi. Borçlu gözükmekteyim. Müşteri hizmetlerini aradığımda, borçlu olan karta otomatik 'Artı Bakiye' transferi yapıldığı söylendi; fakat kartımın borcu yoktu. Bir an önce bu sorunun çözülmesini istiyorum. Borcum yokken borçlu duruma düşmüş bulunmaktayım.

24 Mart 2024 01:27

3 gün önce yazdığım halde VakıfBank iznim olmadan kartlar arası tekrar artı bakiye transferi yapmıştır,2 haftadır uğraşıyorum sorunumun çözülmesi gerekirken 380 TL olan borcum Bin TL'ye çıkmış. İnsanların izni ve talebi olmadan para transferi nasıl yapıyorsunuz. Ayrıca artı bakiye transferi borcu olan karta aktarılır diyorsunuz da kartımın borcu yoktu 3 gün önce 700 TL olan borcum 32 Mart'ta yine kendi isteğinize göre yaptığınız trasnferden dolayı yükselmiş kimse aramıyor sürekli ben arıyorum. Harcamadigim bir parayı da ödemiyorum sorunumun derhal çözülmesini istiyorum artık.

Ek
Ek
20 Mart 2024 10:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

VakıfBank Artı Bakiye Transferi Sorunu

31 Ekim 2023 07:26
Onur sonuçtan hiç memnun değil

26 Ocak 2024 16:37
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Temmuz 2024 13:25
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
16 Eylül 2024 13:03