İsmail sonuçtan çok memnun

VakıfBank Eğitim Ücreti Taksitlendirme Kampanyası Şartları

05 Şubat 2024 13:54
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler ederim.”

VakıfBank mobil bankacılığından eğitim ile ilgili peşin harcamaların faizsiz 6 taksit kampanyasına katılmama rağmen 03.02.2024 tarihli özel okul ödememin bu kapsamda olmadığı, POS cihazının bunu kapsayan bir ödeme konusunda olmadığı bana müşteri hizmetleri tarafından 05.02.2024 tarihinde telefon bankacılığı ile bildirildi. Ancak ben aynı gün başka bir bankanın kredi kartı ile aynı POS cihazından benzer bir kampanyadan faydalanabildim; fakat VakıfBank'ta böyle bir sorunla karşılaştım. Bu taksitlendirme ile ilgili problemin acil olarak çözülmesini talep ediyorum.

05 Şubat 2024 13:54 (Şikayetten 1 dakika sonra)
05 Şubat 2024 17:24

İnternet bankacılığından sadece bilgi talebi yapabiliyoruz ben zaten telefon bankacılığı ile şikayetimi ilettim bilgiyi aldım ama verilen bilgi nir çözüm olmadığı için buradan talebi ilettim ama sizden verilen cevapta bir çözüm mesajı değil lütfen sorunumla ilgilenip çözüme kavuşturur musunuz

05 Şubat 2024 18:34

Ayrıca Bize Yazın sayfanızda yazmak istesem de bilgi talebinde klasik matbu cevaplar dışında hiçbir şey yok bu bir çözüm değil bunun ile ilgili sorunum çözülememesi durumunda tüketicinin eksik ya da yanlış bilgilendirilmesi den ya da tüketicinin tam aydınlatılmaması gerekçesinden şikayetimi CİMER üzerinden de yapacağım lütfen konuya biraz daha hassasiyet lütfen

10 Şubat 2024 12:16

Teşekkürler ederim.

Emre sonuçtan çok memnun

01 Şubat 2024 12:24
Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 02:38
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2024 10:38
Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Abdulkadir
12 Ağustos 2024 11:34
Basak sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Platinum Worldcard Eğitim Harcamam Kampanya Şartlarını Karşılamasına Rağmen Taksitlendirilmedi

16 Eylül 2025 09:48

VakıfBank Kategorileri