Emrah sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Batıkent Şubesi (Ankara)

14 Kasım 2023 13:04

14.11.2023 tarihinde VakıfBank Batıkent şubesine saat 12:15 sıralarında gittim ve gişedeki hanımefendiye 240.000 TL hesabıma para yatıracağımı söyledim. Kendisi, arka taraftaki operasyonu yürüten bayan arkadaşlarla görüşmem gerektiğini, şu anda para yatırma işlemi yapamayacağını belirtti. Operasyon bölümüne geçtiğimde iki bayan çalışanın oldukça kayıtsız bir tavırla 'Senin şuben zaten burası değil, biz bu kadar büyük miktarda parayı alamayız, kasamızda çok fazla para var' dediklerini duydum. Acil olarak EFT yapmam gerektiğini, arkadaşımın noterde beklediğini, Emniyet Genel Müdürlüğü personeli olduğumu ve zorlukla izin aldığımı ifade etmeme rağmen, hesabımın farklı bir şube (İl Emniyet Müdürlüğü) olduğu gerekçesiyle yardımcı olamayacaklarını tekrarladılar. Eğer çalıştığım kurum nedeniyle VakıfBank ile çalışmak zorunda olmasaydım, hesaplarımı hemen kapattırırdım. Bu kadar kayıtsız ve profesyonellikten uzak bir banka personeliyle daha önce karşılaşmadım. VakıfBank'ın, Batıkent şubesindeki bu tutumu sergileyen ve görevlerini layıkıyla yerine getirmeyen personel hakkında acilen inceleme yapılmasını talep ediyorum.

14 Kasım 2023 13:04 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Mesut sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2024 22:20
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 22:49
Fikret sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 01:55
İlgi sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 21:18

Durmuş