09 Şubat 2024 16:16

Çok uzun zamandır kullanmadığım bir hesabım mevcut, o yüzden de kapatmak istedim. Geçen gün de hesabı kapatmak için bankaya gittim. Kargo aşamasında olan bir kartım olduğu için kapatma işlemini yapamadıklarını, müşteri hizmetlerinden kartımı iptal ettikten sonra hesabı kapatabileceklerini ilettiler.
Fakat şöyle ki, müşteri hizmetlerini aradığımda, herhangi bir kartımın veya kart başvurumun görünmediğini söylediler. Sonrasında mobil bankacılığa girdiğimde 2023 yılının nisan ayında 2 tane bankomat kart başvurusunu gördüm. Birisi basım aşamasında, diğeri şubede görünüyordu. Fakat hangi şube olduğu bilgisi de yok. Kart başvurularım kısmında iptal etme butonu gördüm ve iptal etmeye çalıştım. Fakat şu an bu işlem yapılamaz uyarısı aldım.
Şimdi ne ben kendim kart başvurumu iptal edebiliyorum ne de müşteri hizmetleri. Onlar zaten hiç göremiyor sistemde. Tüm bunlardan dolayı hesabı da kapatamıyorum.
Pek denk gelinmeyecek bir sorun olmuş ve öylece kalmış gibi görünüyor.
İlgili görseller ekte. Bunları tamamen temizleyip hesabımı da kapattırmak istiyorum. Kimse bir çözüm bulamadı.

09 Şubat 2024 16:16 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Cebrail
23 Ekim 2024 08:47

28 Aralık 2023 19:03
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

16 Aralık 2023 17:31
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Banka Güvenlik Açığı Onay Kodu Girmeden Yapılan İşlem

19 Ağustos 2024 13:52