17 Aralık 2024 20:52

VakıfBank Euro çekebilen ATM'leri https://www.vakifbank.com.tr/tr/sube-ve-atmler internet sitesinde pek çok yerde bulunduğu gözüküyor. Bu sebeple bir Euro Döviz hesabı açıp bankadan Euro satın aldım. Ancak 8Aralık 2024 tarihinde bu ATM'lerden birine ertuğrulkent Bursa ŞUBESİ'ne gittiğim zaman Euro çekemedim. 0850 222 0724 numaralı VakıfBank müşteri hizmetlerini aradım. Bana bu şubenin ATM'sinin Euro çekilebilen bir ATM olmadığı söylendi. Ertesi gün yurt dışına çıkacağım için Arnavutköy'de bulunan İstanbul Havalimanı'ndaki VakıfBank ATM'sinden Euro çekebilip çekemeyeceğimi sordum. Bana çekebileceğim söylendi. Birkaç saat sonra kontrol amaçlı olarak tekrardan aynı numarayı arayıp başka bir müşteri temsilcisinden onaylattım. İnternet sitesine baktığım zaman da alabileceğim gözüküyordu. Ertesi gün İstanbul Havalimanı'na gittiğim zaman VakıfBank ATM'sinden Euro çekemedim ve müşteri hizmetlerini arayıp ATM numarasını söylediğim zaman böyle bir numaraya sahip ATM olmadığı söylendi. Havalimanında başka bir VakıfBank ATM'si de yoktu. Şikayette bulundum paramı dönüştürürken aldıkları yüklü komisyonla birlikte tl bazında geri iade edilmesi için. Şikayet numarası 8608956 Yurt dışından geri döndüğümde şikayetime cevap olarak geçici süreliğine Euro çekilemediği ve gerekli önlemlerin alınacağı söylenmiş. Zor duruma düştüm ve ciddi şekilde mağdur edildim ve şikayetime verilen cevap bir hayli komik. Tekrardan VakıfBank'a şikayette bulundum. Şikayet numarası 8630960 Buradan da şikayet ediyorum. Ben bu Euro'yu alırken ödediğim tl bazındaki tüm paramın geri iadesini talep ediyorum. Alana kadar da peşini bırakmayacağımı tüm yetkililere iletmek isterim.

17 Aralık 2024 20:52 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

ATM'den Eksik Para Çekme Sorunu Ve Yanıltıcı Yanıt

Abdullah
08 Aralık 2024 00:42

30 Nisan 2024 13:24
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 22:49
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
11 Aralık 2023 13:52