Vodafone A. Ş. Telefon Yanıltmacası Ve Hat Kısıtlaması

Ömür
31 Ocak 2023 12:14

Adım İrfan ö**. Bir süredir GSM operatörü olarak Vodafone Telekomünikasyon a. Ş. Firmasından hizmet almaktayım. Faturalı hattımı kullanmış olduğum süre zarfında borcumu her zaman zamanında ödemiş bir vatandaş olarak geçtiğimiz günlerde hattımda bir kısıtlama yapılmıştır. Nedenini Vodafone Müşteri Hizmetleri aradığımda sesli yanıt sistemi sadece 39,... Tl borcum olduğunu söylese de daha sonra müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmelerde mobil ödeme yapılmak suretiyle 991TL ara fatura çıkarıldığından bahsedilmiş ve hat kısıtlanmıştır.
Dijital asistanlar üzerinde borca dair bilgilere Vodafone Yanımda uygulaması ile ulaşmak istedim. Ancak şifre edinmem için ücretsiz SMS ile şifre dahi almama müsaade edilmemiştir. Siz sayın Savcılığımıza sunmak üzere konu tekrar Vodafone Müşteri Hizmetleri aranarak istenmiş ve mail ortamında sadece dönem faturası gönderilmiştir.

Uzun süredir kullanmakta olduğum ve borcumu zamanında ödememe rağmen tamamen bilgim ve onayım dışında ve nasıl yapıldığını anlamadığım bir şekilde bir dijital yanıltma mağduriyetim doğmuş ve 991,. Tl borç çıkarılmıştır. Ben hiçbir şey satın almadım, bir hizmet satın almadım, bilgim ve onayım olmayan bir durum neticesinde borçlu olarak bir mağduriyet durumum doğmuştur.
Zaten konu netlik kazanmamış iken savcılığa suç duyurusunda bulunabilmek için sözü edilen faturayı talep ettiğimde bana Vodafone a. Ş. Firması bu tarih itibari ile (31.01.2023) ibraz etmemiştir. Ancak hattımı kısıtlamaya devam etmekte ve daha da kötüsü normal dönem faturamı göndermeye devam etmektedir. (Not:Ayrıca nedense ilgili firmada hattın sahibi adı ve adresi de başka görünmekte.) Mağduriyetimin düzeltilmesini istiyorum.

31 Ocak 2023 13:22 (Şikayetten 1 saat sonra)
02 Şubat 2023 12:45

Değerli Müşterimiz, Şikayetiniz ile ilgili olarak size yardımcı olabilmek için aradık ancak bize iletmiş olduğunuz irtibat numarasından ulaşamadık. . Sağlıklı günler dileriz Vodafone Müşteri Hizmetleri

Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Puan Artışı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Borç Olmadığı Halde Numara Taşıma Engeliyle Karşılaşıyorum

Hasan
01 Ocak 18:02
Vodafone Cayma Bedeli Mağduriyeti
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Emine
03 Mart 18:10