Olcay sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank'ta Faiz İşlemlerinde Bilgi Karmaşası Ve Maddi Kayıp

27 Aralık 2024 19:39

VakıfBank'ı iki gün önce arayarak günlük faizdeki paramdan hangi saatlerde para yatırıp çekince faizin bozulmayacağını sordum. İki farklı cevap aldım ve en son aldığım bilgide istediğim zamanda para yatırıp çekebileceğim ve bu durumdan faizin bozulmayacağı bilgisi verildi.

Dün hesabıma para yatırdım ve rutin olarak gece yarısı hesabıma yatırılan faiz, dün gece yarısı hesabıma yatırılmadı. Bununla ilgili aylar önce benzer bir sorun yaşadım ve durum sağlıklı bilgi ile açıklanmadı. Hesabıma yatması gereken günlük faiz tutarım yatırılmaması nedeniyle yaşanan maddi hata düzeltilmemiş olup 'müşteri iletişim Merkezi müşteri temsilcisi konulu bildiriminiz ilgili birimlere iletilmiş olup tekrar yaşanmaması için gerekli önlemler alınmıştır.' şeklinde çözümden uzak bir sonuç iletilmiştir.

Bir an önce maddi hatanın düzeltilmesini istiyorum. Daha önce aynı zamanlarda saat 15.30 da para yatırma çekme işlemleri ile işleyen faiz turları dün gece yatmamıştır. Birkaç ay önce de bir defa buna benzer sorun yaşadım ve çözüm bulamadım. Zannederim bana düşen tek çözüm bankayı değiştirmek olacak

27 Aralık 2024 19:39 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Olcay
Olcay
02 Ocak 2025 15:28

Maddi hatanın düzeltilmesi için yaptığım tekrar yaptığım başvuruya istinaden yine zararım giderilmeyerek banka tarafından bu mesaj tarafıma gönderildi 'müşteri iletişim Merkezi personeli ile ilgili başvurunuz yetkili birimlere iletilmiştir. Benzeri durumların yinelenmemesi için gerekli önlemler alınacaktır. Talebinizde bildirdiğiniz işlemleri Mobil bankacılık uygulamamızdan gerçekleştirdiğiniz tespit edilmiş olup faiz itirazı talebinize olumlu yanıt verilememektedir. '

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank 1 Günlük Faiz İçin Müşteri Memnuniyetini Hiçe Saydı

18 Mayıs 2025 15:03
Hakif sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank'ın Vade Tarihi Mağduriyeti

22 Kasım 2024 01:56
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Faiz Hesaplamasında Sorun

28 Şubat 2025 11:42
VakıfBank Faiz Hesaplamasında Sorun

11 Eylül 2023 16:20
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 21:25

VakıfBank Kategorileri