Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

01 Kasım 2024 20:08

VakıfBank Ek taksitli ek hesap kullanıcısıyım. Hesabım hala taksitlendirmede iken iş değişikliği sebebiyle bir süre ödeyemedim. Bu ay tam olarak maaş aldım ve biriken 10 küsur bin taksit tutarını faizleri ile birlikte ödemeye çalıştım. Fakat hesaba girdiğimde toplam borcum olan 24-25 binin üzerine ekstra bir faiz konarak 31 bin olarak takibe aktarılmış. Her ay düzenli olarak ödeyerek kullandığım kredi kartım da gecikme bahanesi ile bloke edilerek ATM tarafından el konuldu. Daha öncesinde kredi kartı için de tarih değiştirme başvurusu yapmıştım kabul edilmemişti. Ek hesabıma da 60 ay vadeli bir yapılandırma mesajı aldım geçen günlerde ve en azından taksitini düşürürüm düşüncesiyle 2 katına varan faiz oranını kabul ederek mesaj attım ona da banka tarafından dönüş olmamıştı. Tarafımı arayıp konuşmayıp suratıma kapatan herhangi bir şekilde bilgilendirme yapmayan bir banka olarak ne istiyorsunuz merak ediyorum. Ödeme yapmama izin vermiyorsunuz, müşteri hizmetlerini arıyorum oradaki herkes biz bir şey yapamayız şubeye gidin diyor. Şubeye gidebileceğim saatlerde çalışmıyorum ve iş yerim şubelere uzak mesafede. Bu saçmalığa bir son verilip hesabımdaki takibin kaldırılıp, ödeme yapmama izin verilmesini rica ediyorum. Görselleri ekliyorum.

profile profile profile
01 Kasım 2024 20:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)
04 Kasım 2024 15:53

Öğretmenim, ders saatlerimde arayıp açmamı bekliyorsunuz, teneffüste veya boşlukta aradığımda meşgulsünüz? Bursa, Kocaeli vb. Bütün şubeler beni arıyor. Sebebi ne bunun? İsteğim gayet basitti. Lütfen gerçekten bir şey yapın, lafta olmasın.

15 Kasım 2024 17:11

Sözde çözüm sunuldu yapılandırma yapıldı. İlk ay ödemeleri gayet rahat sonrasında problem olmayacağı söylendi. Kredi kartımı da yenilediler. Bugün şubeye gidiyorum kredi kartımı alamıyorum. Banka görevlisi taktığım anda yine yutacağını söylüyor. Borç ödemek için her ay şubeye gelmem gerektiğinden bahsediliyor. Bu kadar sistemsiz bir çalışma olamaz. Ben şubeye gidemediğimden dolayı bu gecikmelere uğradım. Buna bir kolaylık sağlamak yerine işi daha da yokuşa sürüyorlar.

Kasım
Kasım

VakıfBank kredi kartı kullanıcısıyım limitim yalnızca 1500 TL ve geçen ay ekstremde 389 TL kart aidatı kesildiğini gördüm bu rakam kart limitimin%26sına tekabül ediyor. Yalnızca bu bankada kart aidatı kesiliyor maalesef VakıfBank'taki tüm hesaplarımı ve kredi kartımı kapatmak istiyorum

Birgül
Birgül

Merhaba, Sayın VakıfBank Yetkilisi, Bemde ek hesap kullanan bir müşterinizim. Malum emekli asgari ücretin altında. Maaş almaktadır. İhtiyaçlatımızı ek hesap kullanarsk gidermeye çalışırken sizde yüksek faiz oranıyla el hesap tan paramızı alıyorsunuz. Zaten mağduruz. Sizde mağdur ediyorsunuz. Başka bankaya geçeceğim. Bu şekilde sizinle çalışamayacağım. Bilgilerinize saygılarımla. Birgül Aygen.

VakıfBank'ta Haksız Faiz Ve Takip Süreci Mağduriyeti

25 Ekim 2024 18:58
VakıfBank'ta Haksız Faiz Ve Takip Süreci Mağduriyeti
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yapılandırma Sonrası Hesabımda Anlaşılmaz Faiz Kesintileri Ve Bloke Sorunu

23 Temmuz 2025 09:19
Kadir sonuçtan hiç memnun değil

27 Ağustos 2023 13:03

VakıfBank Kategorileri