VakıfBank'ta Haksız Faiz Ve Takip Süreci Mağduriyeti

VakıfBank'ta Haksız Faiz Ve Takip Süreci Mağduriyeti
25 Ekim 2024 18:58

VakıfBank ek hesap üzerinden "sözde" makul olan bir faiz oranıyla kredi kullandım. Borç ve ödeme şekli belirliyken, özel sebeplerle düzenli veya yetersiz ödeme yapmam nedeniyle takipli müşteri haline geldim. Sonrasında halihazırda zorlandığım faiz oranının neredeyse iki katı oranla yine yapılandırma teklifiyle bankadan arandım. Tabii ki yapılandırmayı da kabul etmedim. Kalan borcumu Total kapatmayı düşünüyordum ve Total miktarı inceleyip biraz beklemeye aldım. Takipli Müşteri kısmına düştükten sonra da hesabıma ödeme yapsam dahi hiçbir borç faiz vs kalan miktar göremediğim takipli müşteri olduğum için de işleme devam edilemez uyarısıyla karşılaştım. Şubeye yönlendirildim. En kötü maaşıma haciz gelir tarafıma tebliğ olur diye düşünsem de şubeye gittiğimde bana ait olmayan tonla faizi olan bir hesabım olduğunu ve başka da işlem yapamayacaklarını bundan sonra avukata ulaşmam gerektiği, onca hesap hareketini görmek isteyince de avukat masrafı vs deyip avukatı aramamı söyleyip elime bir numara yazan kağıt verip gönderdiler. Hesabıma girince de kesilen tutarları ben hiçbir ekranda kaydına bilgisine ulaşamıyorum. Avukat bankaya banka avukata yönlendiriyor sürekli. Hukuksuz ve haksız bir işlem bu. Dosyanız borcuma faiz koyarken benden kesilen ücretlerin borcumdan düşmemesi de adil değil kesilen tutarların tl değerini kaybederken bankanızca işletilmesi ne kadar haksızca... Kesinti bilgilerine ulaşamamakta adil değil ve hukuksuzca. Aradığım avukat da her gecen gün faiz oranının artacağını ve ona hemen istediği şekilde ödeme yaparsam indirim yapacağını söylüyor. Bunu neye göre yapıyor? Ben herhangi bir tebliğ yapmadığım halde neden düzgün bir muhatap bulamıyor ve sürekli avukat banka vs sürünüyorum. Bana ait olmayan bir tutarı ve hakkımda yazılı tebliğ olmadan, maaşa kesinti gelmeden avukata verip takipli deyip bunca engel koyup tonla borcun altına sokmak, yüksek olan Findeks raporum varken simdi hiçbir bankadan kredi bile kullanamaz hale gelip puan düşmesine sebep olup bu şekilde mağduriyet oluşturmak nasıl bir bankacılık? Gerekirse ben de şahsi avukatımı tutacağım bundan sonra en azından borcumu bilirim. Yeter artık!

profile profile profile
25 Ekim 2024 18:58 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Halit
Halit

Yüksek faizle arttırılmış borcu sakin ödeme... Açsınlar icra takibini. Takibe itiraz edersin takip durur. Sonra onlar itirazın kaldırılması davası açacaklar o davada bilirkişi incelemesinde bulunacaksin. Dosya bilirkişiye gidip borç hesaplanacak

Muhammed
Muhammed

VakıfBank faiz oranlarını uçurmuş kafalarına göre oran belirtiyorlar resmen saçmalık

Serkan
Serkan

Bankalar iyi gün dostudur. Kötü günde sırasıyla banka avukat bir de çok uzatırsanız varlık şirketleriyle uğraştırırlar sizi ben başımdan geçenler roman olur. Ödediğim parayı ustalıkla ödemedi yaptılar. Elimden makbuzu alıp size makbuzu verdik ya dediler. Faiziyle birlikte tekrar bana ödedim. Kime biliyor musunuz varlık şirketine saygılar bunlar kanunlarla korunan resmi tef? Ci

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
01 Kasım 2024 20:08
VakıfBank'ta Ekstra Faiz Ve Bloke Sorunu
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yapılandırma Sonrası Hesabımda Anlaşılmaz Faiz Kesintileri Ve Bloke Sorunu

23 Temmuz 2025 09:19