VakıfBank Reserve Card Başvuru Süreci Şikayeti

19 Eylül 2024 18:07

VakıfBank müşterisi olarak, Reserve Card kredi kartı ile ilgili bilgi almak ve başvuru yapmak istemekteyim. Ancak, yaşadığım süreçte karşılaştığım zorluklar nedeniyle şikayetimi sizlere iletmek durumundayım.

Öncelikle, VakıfBank'ın internet sitesinde Reserve Card kredi kartını gördüm fakat nasıl başvuru yapıldığına dair hiçbir bilgiye ulaşamadım. Bu nedenle müşteri hizmetlerini arayarak bilgi almak istedim. Müşteri hizmetleriniz tarafından şubeyle iletişime geçmem gerektiği, başvuru işlemlerinin şube aracılığıyla yapılacağı bildirildi. Bu doğrultuda şubem olan Gelibolu şubesine gittim, ancak şube çalışanları kart ile ilgili herhangi bir bilgiye sahip olmadıklarını ve başvurumu alamayacaklarını belirttiler.

Bu süreç, bir banka müşterisi olarak bana ciddi bir hayal kırıklığı yaşattı. Müşteri hizmetleri ve şubeleriniz arasında net bir iletişim ve bilgilendirme olmadığını görmekteyim. Reserve Card ile ilgili bilgi almak ve bu karta başvuru yapmak istiyorum. Sizden, bu süreç hakkında tarafıma açıklayıcı bilgi verilmesini ve başvuru sürecimin nasıl ilerleyeceği hakkında yönlendirme yapılmasını talep ediyorum.

Müşteri memnuniyetine verdiğiniz önem çerçevesinde bu konuyu ivedilikle çözmenizi rica ederim.

19 Eylül 2024 18:07 (Şikayetten 1 dakika sonra)

VakıfBank Reserve Kart Başvuru Sürecinde İletişim Sorunu

Şükrü
22 Ocak 2025 22:28
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Reserve Kart Başvurusu Ve Limit Artış Taleplerim Sonuçsuz Kaldı

15 Ağustos 2025 09:15