VakıfBank Kredi Kartı Kurye Sorunu

VakıfBank Kredi Kartı Kurye Sorunu
13 Nisan 2023 16:32

VakıfBank'tan kredi kartı başvurusu yaptım. Kartım iki gün içinde onaylanıp basıldı. 30.03.2023 günü kargoya verildi ancak 13.04.2023 gününe gelmemize rağmen hala kartınız kurye ile dağıtımda olarak gözüküyor. Mobil bankacılıktan yazdım kuryeye bilgi verilmiştir dendi kaç gün geçmesine rağmen ortada hiçbir şey yok. Bana ne kargo takip numarası geldi ne de ulaşabileceğim bir kurye numarası geldi. Kartımın akıbetine yalnızca mobil bankadan bakabiliyorum. Orada da kartınız kurye ile dağıtımda yazıyor. Hiçbir detayı göremiyorum. Koca banka böyle bir kargo şirketiyle niye çalışıyor anlamıyorum. Acil nakit İhtiyacım olduğu için kredi kartı başvurusu yapıyorum. 15 günü geçkin bir süreyle kuryeyi bekliyorum.

13 Nisan 2023 16:13

VakıfBank'tan kredi kartı başvurusu yaptım. Kartım iki gün içinde onaylanıp basıldı. 30.03.2023 günü kargoya verildi ancak 13.04.2023 gününe gelmemize rağmen hala kartınız kurye ile dağıtımda olarak gözüküyor. Mobil bankacılıktan yazdım kuryeye bilgi verilmiştir diye cevap geldi kaç gün geçmesine rağmen ortada hiçbir şey yok. Bana ne kargo takip numarası geldi ne de ulaşabileceğim bir kurye numarası geldi. Kartımın akıbetine yalnızca mobil bankadan bakabiliyorum. Orada da kartınız kurye ile dağıtımda yazıyor. Hiçbir detayı göremiyorum. Koca banka böyle bir kargo şirketiyle niye çalışıyor anlamıyorum. Acil nakit İhtiyacım olduğu için kredi kartı başvurusu yapıyorum. 15 günü geçkin bir süreyle kuryeyi bekliyorum.

Ek
13 Nisan 2023 16:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Kredi Kartımın Teslimatı Gecikti Ve Bilgi Alamıyorum

10 Ekim 2025 10:20