VakıfBank İntengo Araç Satın Alımı

Mert
22 Aralık 2023 03:137.510

VakıfBank'ın İntengo satılık araçlar bölümünden beğendiğim araca teklif vermek için bankanın şubesine gittim. Araca teklif verebilmem için belirlenen teklif tutarını ödedim ve tekliflerin sonucunu beklemeye başladım. 14.12.2023 tarihinde ihalesi bana kalan aracı satın almak üzere beklerken, İntengo platformunda iletişim kurmam gereken a** Bey ve s** Bey'le zorlukla iletişime geçebildim. Bugün tarih 22 Aralık ve bu tarihe kadar kurulun onay vermesi gerekiyor. 'Kurulun imzasını bekliyoruz.' denilerek bekletiliyorum. Araç satışı için neden bir kurul onayı gerektiğini ve 8 gündür neden onay verilmediğini anlamış değilim. Bu süreç daha ne kadar sürecek bilmiyorum. Şu anda aracım olmadığı ve kurul onayı beklediğim için araçtan soğumuş durumdayım. Eğer bu sürecin bu kadar uzayacağını bilseydim, belki teklif vermeyecektim. 21.12.2023 tarihinde bana 'İhale kapanacak.' şeklinde bir bilgilendirme mesajı geldi. Şu an sonucun ne olacağını bilmiyorum. Bu süreçlere katlanabileceklerse teklif vermeleridir. Aksi takdirde bu süreç gerçekten çok can sıkıcı olabiliyor.

22 Aralık 2023 03:13 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, ilettiğiniz başvurunuz Bankamızın inceleme ekiplerine iletilmiştir. Bankamız ürün ve hizmetleri ile ilgili şikayet, öneri ve taleplerinizi İnternet Bankacılığı ve Mobil Bankacılıkta yer alan Bize Yazın bölümünden ve Şubelerimizden de iletebilirsiniz. Saygılarımızla. VakıfBank Müşteri Memnuniyeti

Şikayeti Çözüldü
12 Mart 2024 17:13

Kimse yorumlara cevap vermemiş. Millet ihaleyi kazandıktan sonra sırra kadem basıyor. Sorun çözüldü mü cevap yok :)

Şikayeti Çözüldü
12 Mart 2024 14:01

Sonuç ne oldu acaba?

2 Mart 2024 12:21

Merhaba. Aracı alabildiniz mi? Aldıysanız süreç ne kadar uzadı acaba? Ekspertiz dışında farklı bir şey çıktı mı? Lütfen deneyiminizi paylaşır mısınız?

Erhan
Erhan
Benzer Şikayeti Var
24 Ocak 2024 23:12

Hocam selamlar aracı alabildiniz mi acaba kaç gün sürdü işlemler bilgi verebilir misiniz acaba teşekkürler şimdiden

VakıfBank Araç Satışta Karşınıza Çıkacağız Extra Masraflar

Fikret
10 Haziran 2024 09:441.774

VakıfBank'tan beni aramadıkları için aracı ihaleyi kazandıktan 1 ay sonra alabildim. Aracı İstanbul merkezden 30.05.2021...

Mert
30 Nisan 2024 23:032.414

VakıfBank'ın İntengo araç satış sisteminden '34BHJ523' plakalı araç için belirtilen bilgilerle ihaleye katıldım. İhalede...

1 Destek1 Yorum

VakıfBank İhale Kazanımı Sonrası Bilgi Kargaşası Ve İletişimsizlik