VakıfBank Genel Müdürlük Ve Tüm Personel

10 Ocak 2024 10:32

08.01.2024 tarihinde sabah saatlerinde Kızılay Bulvarı'nda bulunan 00330 kodlu VakıfBank ATM'sinde para yatırma işlemi yaparken, yatırılan parayı hesaba geçirmeden ATM arızası nedeniyle 29.100 TL param ATM'de kaldı. Hemen çağrı merkezini aradım ve kayıt açmamız gerektiğini söylediler. Aciliyetini bildirdim, ATM'den ayrılmam gerektiğini söylediler ve kayıt açtılar. Mesai saati bitmeden paranın hesabıma geçeceğini söylediler, fakat akşam oldu ve para hesabıma geçmedi. Tekrar aradım ve tekrar kayıt açıp aciliyet bildirimi yaptılar. Bu görüştüğüm çağrı merkezi sorumlusu da 3 iş gününde hesaba geçeceğini söyledi. Ertesi gün oldu, tekrar aradım ve paranın acil olarak hesabıma geçmesi gerektiğini belirttim. Çağrı merkezindeki görevliyle görüştüm, fakat kayıt açmaktan başka bir şey yapmıyorlar. ATM'nin bağlı olduğu şubeyi aramamı söylediler. Oradaki personel gelip ATM'yi açtı ve sayım işlemi yapıldığını söyledi. ATM kodunu öğrendim ve şubeyi aradım, çağrı merkezinin yanlış yönlendirdiğini, kendilerinin işlem yapmadığını, genel müdürlüğün açılan kayıtları DESMER Güvenliğe bildirdiğini ve onların işlem yaptığını söylediler. Bunun üzerine DESMER Güvenliği aradım ve genel müdürlükten kayıt gelmediğini söylediler. Günlerdir bankaya kayıt açtırıyorum ve başka birime aktarıyorlar. Aciliyet kaydı açtıkları halde DESMER'e kayıt ulaşmıyor. Bugün aradığım çağrı merkezi görevlisi de ATM'ye ne zaman sayım yapılacağının belli olmadığını, herkesin sayım gününün farklı olduğunu söyledi. Her aradığımda farklı ifadelerle karşılaşıyorum. Müşteriyi oyalamaktan başka bir işlem yapılmıyor. Paranın acil olarak hesabıma geçmesi gerekiyor. Sizin görevinizi yapmamanız yüzünden tüm hesaplarım kapanacak. Tüm çağrı merkezi görevlilerinden şikayetçiyim. VakıfBank Genel Müdürlüğü'ne bile ulaşılamıyor.

10 Ocak 2024 10:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Sibel
Sibel
10 Ocak 2024 13:31

Tüm bu söylediğiniz işlemleri yaptım hiçbir yerden dönüş olmuyor ve ilgilenilmiyor 3 gündür benim param hesabıma geçmiyor ben bu parayı acil hastalık içinde kullanacak olabilirdim sizlerin işlem yavaşlığı ve ilgisizliği yüzünden mağduriyet yaşıyorum

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 22:49

Durmuş
04 Mart 2024 12:14
Serdal sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 11:28
Orhan sonuçtan memnun

01 Temmuz 2023 02:30
"Biraz sıkıntılı bir süreç olsa da banka hesabıma geçmeyen ATM den para yatırma işlemimdeki tutarı 8 gün sonra hesabıma aktardı.teşekkürler"

VakıfBank Kategorileri