Ömür sonuçtan hiç memnun değil

Güvenlik Açığı Mağduriyeti: VakıfBank Hesabım Hacklendi

28 Mart 2024 01:51

1.03.2024 tarihinde VakıfBank mobil şubem hacklenerek hesabımdan habersiz 350 bin TL param çekildi. Bankaya itirazımı ilettim ve durumu savcılığa da bildirdim. Ancak hâlâ bugün itibarıyla VakıfBank tarafından param iade edilmedi. Bir vatandaş olarak, devletimizin bankasına güvenemeyecek miyiz? Maalesef VakıfBank'a olan güvenimi yitirdim. Bankanın güvenlik zafiyeti olmasına rağmen paramın iadesini bekliyorum. En kısa zamanda bu paranın tarafıma iade edilmesini umuyorum. Aynı şekilde Türkiye Finans banka hesabıma da hackerlar tarafından saldırı düzenlendi. Türkiye Finans hesaplarımı bloke ederek paramın gitmesini engellediği için Türkiye Finans'a teşekkür ederim. Acil olarak VakıfBank'tan tüm zararımın tarafıma karşılanmasını talep ediyorum. Artık psikolojik olarak çok yıprandım.

28 Mart 2024 01:51 (Şikayetten 1 dakika sonra)
28 Mart 2024 01:54

Acil bir şekilde olumlu dönüş beklemekteyim. Maddi ve manevi olarak tükendim. Zararımın bir an önce karşılanmasını rica ediyorum.

14 Nisan 2024 00:52

Bankanın güvenlik zafiyeti yüzünden giden paralarım henüz tarafıma iade edilmedi. Rica ediyorum bir an önce maddi zararımın giderilmesini talep ediyorum.

23 Ocak 2024 12:33

VakıfBank Hesabımdan Bilgim Dışında Yüklü Miktarda Para Çekildi!

23 Temmuz 2025 00:14

10 Ağustos 2023 09:52
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 15:20
Nezife sonuçtan memnun değil