VakıfBank Yapılandırma Sürecinde Müşteri Destek Talebi

Gülçin
11 Kasım 2024 21:37

Merhaba, VakıfBank'a ek hesap borcum var. Ödemelerimi son zamanlara kadar düzenli ödeyen biriyim fakat son dönem mevcut yaşam pahalılığı nedeniyle ödeyemiyorum. Kaldı ki bu durumdan kaynaklı da devlet zorlanan halk için yapılandırma imkanı çıkardı. Şubeye gittiğim de şube personeli bana çok yardımcı olmaya çalıştı, fakat 26 eylülde gecikmede olmadığım için sadece 12 ay yapılandırma yapabileceğim söyleniyor. 12 ay yapılandırmanın aylık ödemesi maaşımın 2 katı bu ödemeyi yapmamın imkanı olmadığı ortada. Kaldı ki 24 Ekim'de yapılandırma faiz oranları açıklanan 1 Kasım'da işlemlere başlanan yapılandırmanın 26 eylülde gecikmeniz olması gerekiyor. Konusunun akla mantığa yatan bir yeri yok. Ben borcumu ödemek istemiyorum demiyorum. Ben devletin sunmuş olduğu imkanlar ile yine devletin bankası olduğu VakıfBank'tan bu konuda destek talep ediyorum. Buradan okuduğum kadarı ile de bir çok insan aynı durumdan muzdarip. Ve herkes üstüne yüklenecek faiz oranını kabul edip yine de ödemesini yapmak için 60 ay yapılandırma yapmak istiyor. Bu konu da VakıfBank'a'sından yapıcı bir adım istiyorum. Yoksa mevcut durumda ödemelerimi yapamayacağım.

profile profile profile
11 Kasım 2024 21:37 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Burhan sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank'ta Borç Yapılandırma Sorunu Ve Çıkmaz

26 Kasım 2024 15:48
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
02 Mart 2025 07:26
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Ek Hesap Yapılandırma Talebime Çözüm Bulunamıyor, Borç Azalmıyor

11 Eylül 2025 15:50

Ek Hesap Borcuna Yüksek Faiz Ve Yapılandırma Engeliyle Mağduriyet

23 Ağustos 2025 15:07
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Yapılandırma Süresinin Yetersizliği

14 Aralık 2024 13:49