Siyah sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 22:34

Vakıf bankta hesap açmaya gittim İstanbul Çeliktepe şubesine, müşteri temsilcisi çok güleryüzlüydü, kanser hastayım biraz samimi muhabbet oldu. Bana Başka bankada bulunan Norveç kronu mu kendi portföyüne taşımamı rica etti, beraber aradık parayı fiziki olarak hazırlanmasını istedik, sonra diğer banka bana yazdı, parayı başka bankaya yatıramazsınız dedi, bende VakıfBank'ı aradım mesajı ilettim. Vakıf banktaki Hasret hanım, diğer bankayla bizzat görüşüp beni aradı, paranızı buraya getirin, onlar sizin paranız oradan çıkmasın diye yapıyor dedi. Ben Hasret hanım sıkıntı yaşamak istemiyorum parayı yatırabilirim değil mi diye bizzat yazdım ve cevap yatırabilirsiniz yazdı. Çekmeden önceki yazışmalar, diğer bankayla kendilerinin bizzat görüşmesi bütün belgelerim elimde. Bende ertesi gün 99000 nok (Norveç kronu) çektim vakıf banka geldim. Parayı saydılar sonra bu parayı hiçbir banka kabul etmiyormuş, özür dileriz dediler. Diğer bankada tekrar parayı geri almadı. Elimde parayla kaldım. 4 gündür bununla uğraşıyorum. Belki döviz bürosuda almaz dediler ve Bana kapalı çarşıda adres verip 29 000 bin zararına bozmak zorunda bıraktılar. Ben bankamda 289 000 bine bozabilecekken ki bozmayı düşünmedim hiç, 256 bine bozmak zorunda bıraktılar. Özür diliyorlar ama mesuliyeti ve zararımı karşılamıyorlar. VakıfBank yetkililerini arıyorum, 4 gündür üzüntüden ağlamaktan uyku uyuyamıyorum. Sağlığım, param, zamanım gitti. Acilen çözüm istiyorum. Ekte yazışmaların sadece birkaçı var gerektiğinde hepsini sunabilirim.

16 Şubat 2024 22:34 (Şikayetten 1 dakika sonra)
16 Şubat 2024 22:47

Telefonla iletişime geçtim sizinle, ama mağduriyetim halen devam etmekte. Bununla ilgili yazışmalar belgeler elimde. Lütfen VakıfBank yetkililerinden acil çözüm bekliyorum. Ben müşteriyim bankada müşteri temsilciniz ne söylediyse ben onu yaptım, Hatasını kabul ediyor ama mağduriyetim çözülmüyor. Yaklaşık 29 bin tl maddi zararım var. 4 gündür ağlamaktan uyuyamıyorum, bankanıza güvendim ne söyledilerse onu yaptım. Vakıf Bankası yetkililerine sesleniyorum benim yerimde siz olabilirdiniz yakınınız olabilirdi. Bu sorumluluk size ait ve lütfen mağduriyetimi çözün

20 Mart 2025 22:15

Elimde belgeler, telefon kayıtları var, ama devlet bankası olduğu için benimle 1 kişi bile iletişime geçmedi, BDDK bile benimle iletişim kurmadı. Vakıf bankası asla güvenilir değil. Hangi banka hatası yoksa ücretsiz kiralık kasa açar, depozito yatırır, Çeliktepe şubesindeki Hasret yavuz ve Müdiresi Elif hanımı Allah'a havale ettim. Şu Ramazan Ayında Allah onların canını bin fazla yaksın. Huzur yüzü görmesinler

Duygu sonuçtan hiç memnun değil

15 Şubat 2024 22:49
Ali sonuçtan memnun

31 Ağustos 2023 10:34
"Teşekkürler..."
Yeliz sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2025 21:33
Fikri sonuçtan hiç memnun değil

07 Eylül 2025 18:24
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

18 Temmuz 2023 17:20
VakıfBank Hesaba Döviz Yatıramayan Personel