Tamer sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Otomatik Trigger Tahsilatı?

VakıfBank Otomatik Trigger Tahsilatı?
28 Mayıs 2024 11:46

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi bağlı şubesi maaş hesabımdan bilgim dışında 15.000 lira civarı param çekilmiş. İşlem türü "Takipli Müşteri Tahsilatı" açıklama ise "Otomatik Trigger Tahsilatı" şeklinde.

Konuyla alakalı olarak bilgi edinmek amacıyla söz konusu şubeye gittim. Hiçbir şekilde yardımcı olamadılar hepsi birbirine sordu sonunda şube müdürü "borcun varsa keser tabii" gibi lakayıt bir biçimde başından savdı. Diğer çalışanlar da müşteri hizmetlerini aramamı kendilerinin yardımcı olamayacağını belirtti. Müşteri hizmetleri ile görüştüm kendilerinin yardımcı olamayacağını şubeden bilgi alabileceğimi söylediler. Bilgisizlik veya ilgisizlikten basit bir olayı trajikomik bir hale getirdiler.

Tek öğrenmek istediğim şuydu; bu benden kesilen para şu an nerede? Borcuma istinaden kesildiyse 2 hafta oldu neden halen borcumdan düşülmedi? Biraz daha şeffaf yürütülemez mi bu işler?

28 Mayıs 2024 11:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Tamer
Tamer
29 Mayıs 2024 18:16
vakifbank-otomatik-trigger-tahsilati-1.jpg

Niyetiniz gerçekten sorun çözmek ise lütfen önce sorunun ne olduğunu anlamaya çalışın. Borca mahsuben diyorsunuz ama mahsup edilmemiş gözüküyor toplam alacak tutarı aynı neden düşülmedi borcumdan? Günü gününe faiz işletmeyi biliyorsunuz daha kaç gün gasp edeceksiniz paramı? 2 haftayı geçiyor, borcum olduğu için çektiniz madem hesabımdan ödeseniz borcumu. UYAP'tan icra dosyasına ulaşınca yatan para gözükmemektedir. Bundan sonra hesabımdan her kesilen para da böyle boşlukta mı dolanacak havuzda mı kalacak ne olacak bu nedir nasıl bir şeydir lütfen daha açıklayıcı olun. Kime ulaşsam yardımcı olamıyorum diyor durmadan artan bir avukat vekalet ücreti var 20bin idi 27bin oldu bu nasıl iş zar zor edindiğim bir avukat telefon numarası var elimde bir haftadır çalıyor açan yok. Benim muhatabım kim? Ben VakıfBank kredi kartı borcumu ödeyemedim mücbir sebeplerden birkaç ay hepsi bu ben sizi bilirim. Bir anda davalık olduk 40-50bin arttırdınız borcumu şimdi de habersiz paramı alıyorsunuz soruyorum borcunuz için diyorsunuz borç olduğu gibi duruyor para ortada yok.

Bilal sonuçtan memnun

03 Haziran 2024 22:44
"Teşekkürler"

Muhammed
03 Ocak 2025 13:23

03 Ocak 2025 21:56
Maaş Hesabındaki Haksız Kesintiler Ve Şeffaflık Eksikliği

21 Mayıs 2025 15:58
Emre sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 21:54

VakıfBank Kategorileri