Hamza sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank KVKK İhlalleri Ve Müşteri Gizliliği Sorunları

17 Temmuz 2024 19:11

Bugün kardeşimin VakıfBank'a olan borcu ile ilgili Y**** E***** hukuk bürosu tarafından arandım. İlgili personel t. C. Sormak bir yana ad soyad bile sormadan kardeşimin borcu ile ilgili bana bilgi verdi. Tamam da beni neden arıyorsunuz dediğimde iletişim numarası olarak bu numara paylaşılmış dendi. Yalan. Çünkü bu numaram yeni bir numara ve kardeşimle görüşmüyor olduğum için söylenen şeye imkan yok. Kim verdi ne zaman verdi diye sorduğumda ben sizin kim olduğunuzu bile bilmiyorum dedi e kardeşim o zaman ne diye arıyorsun beni kim olduğumu bile bilmiyorsan dedim üff seninle mi uğraşacağım diyerek suratıma kapattı. Bankayı aradım banka personeliniz de bilgisiz, beni şubeye yönlendiriyor. 1. Kardeşimin KVKK dan doğan haklarını ihlal ettiniz, 2 benim KVKK dan doğan haklarımı ihlal ettiniz. 3 veri sorumlusu olarak siz ve iş ortağınız üzerinize düşen sorumluluğu icra etmediniz. Zaten daha önce konuyla ilgili aile fertlerim de aranmıştı. Konuyla ilgili KVKK ihlal bildiriminde bulundum ve fakat çalışan kişinin terbiyesizliğini de yanına bırakmayacağım. Her türlü hukuki yoldan gereken işlemleri sağlayacağım. Ben bankanızın müşterisi dahi değilim bana bu muameleyi yapmak da haddinize değil.

17 Temmuz 2024 19:11 (Şikayetten 1 dakika sonra)

03 Temmuz 2024 22:34

Muhammed
10 Ocak 2024 18:56

12 Eylül 2024 15:23
Ali sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Hukuk Bürosu Tarafından Rahatsız Eden Aramalar Ve Saygısızlık!

04 Ocak 2025 14:51

VakıfBank Kategorileri