Fon Hesabımdan İzinsiz İşlem Ve Kayıp Para

10 Aralık 2024 20:56

Senelerdir hisse senedi alış satış işlemi yapıyorum, ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Fon hesabımdaki 14bin küsur olan VakıfBank 11 fonunun dan daki 6054 bakiye TL'lik para satış gerçekleştirmediğim halde hesabımda yok. Müşteri hizmetleriyle görüşme sağladığımda ise hisse senedi satın alırken fon hesabımdan otomatik satış talimatı verilmiş ve fon hesabımdaki parayla hisse senedi alınmış açıklaması yapılıyor. İşin komik tarafı ekran görüntüsü elimde, kaç adet fon aldığım ve kaçtan aldığım hesaplama yaptığım zaman öyle bir şey yok; o parayla hisse senedi alınmamış. Varsayalım ki hisse senedi alınmış, nakit değerleme tercihi istemiyorum, değerlendirilmesin seçeneği seçilmiş olmasına rağmen, benim bilgim dışında neden fon hesabımdan otomatik talimat yapılıyor? Sizden paramın iadesini talep ediyorum. Aksi takdirde avukat aracılığıyla mahkeme yoluna gidilecektir.

10 Aralık 2024 20:56 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Zeki
Zeki
10 Aralık 2024 21:10

Müşteri hizmetlerinizle ve VakıfBank yatırım ile görüştüm benim izinim ve bilgim olmadan otomatik olarak fon bozulmuş olan 6055 TL lik fon parası orta yok müşteri hizmetleriniz başından sağma açıklamalar yapıyorlar param nerede değimde cevap vermiyorlar inceleme yapacağız diyorlar bankanızla ilgili o kadar çok bu şekilde şikayet var ki inceleyin isterseniz. Ama benim tarafımdan alınan haberim olmadan otomatik olarak satılan fon paramı hesabıma iade edilmesin istiyorum yoksa yasal haklarım arayacağım neden bankanızda bu tür şikayetler fazla ve insanları neden mağdur ediyorsunuz devlet bankası olarak

Nermin sonuçtan hiç memnun değil

25 Temmuz 2024 12:20

18 Temmuz 2023 22:14