Murat sonuçtan hiç memnun değil

Düzenli Ödemelere Rağmen Kredi Kartı Kısıtlaması

28 Ekim 2024 10:41

VakıfBank kredi kartı en az asgari ödemesi kadar gününde ödememe rağmen önce nakit avans çekme özelliği kapatıldı. Müşteri hizmetlerini aradığımda borcunuzun tamamını ödemeniz durumunda açılacaktır dendi. 26.10.2024 tarihinde kartımı market alışverişinde kullanınca kart blokeli şeklinde uyarı verdi. Müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda kartımın neden kullanıma kapatıldığını sordum, kartımın kapatılmadığını sadece kartımın e-ticaret, alışveriş ve nakit avansa kapatıldığını borcumun tamamını ödemem durumunda açılacağını söyledi. Ödemelerimi düzenli yapmama rağmen bu şekilde kısıtlamaların olmaması lazımdı, onca yıl bir de VakıfBank'tan kredi, kredi katı kullanmıştım.

28 Ekim 2024 10:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)
Murat
Murat
16 Kasım 2024 16:22

Müşteri hizmetlerinden arandım ödemelerimin düzenli olduğunu bu nedenle hem kart aidatı almayacaklarını hem de kartımı alışveriş ve nakit avansa açacakları söylendi ve başka bir müşteri hizmetlerine yönlendirdi durumu anlattım kartımın iptal talebini iptal etmek için fakat yönlendirildiğim müşteri hizmetlerindeki hanım efendi kartımın alışveriş, e-ticaret ve nakit avansa kapalı olduğunu söyleyince kartımı iptal ettirdim. VakıfBank'la elimden geldiğince çalışmayacağım.

05 Eylül 2024 15:49

Gülden
03 Ocak 2025 01:17

Yanıltıcı Bilgilendirme Ve Kart Aidatı Nedeniyle Kapatılamayan Kredi Kartı

08 Eylül 2025 16:58
yaniltici-bilgilendirme-ve-kart-aidati-nedeniyle-kapatilamayan-kredi-karti-2.jpg
yaniltici-bilgilendirme-ve-kart-aidati-nedeniyle-kapatilamayan-kredi-karti-1.jpg
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Kartı İşlemlerinde Yanlış Hesaplama Ve Kesinti Sorunu

12 Şubat 2025 11:25
Marziye sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Nakit Avans Kullanım Kısıtlaması

Marziye