Suat sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Troy Karta Geçiş Sonrası!

08 Aralık 2023 18:34

08.12.2023 tarihinde saat 18:00 de 0850 222 0724 numaralı VakıfBank müşteri hizmetlerinden adını S******* olarak tanıtan kişiye derdimi anlattım, bu konuda yardımcı olamayacağını söyledi ben de ona bankadan bunun yapıldığını müşteri hizmetlerini aramamı söylediler dedim. Hanımefendi görüşmeyi bu şekilde sürdürürseniz kapatmak zorunda kalacağım dedi beni basından savmak için. İşlem basit ancak niyet olmayınca demek ki.

Sorun şu;
Kredi ve bankamatik kartımı troya çevirmek istedim. Bankamatik kartım sorunsuz geçiş yaptı. Kredi kartında kendimle alakalı zannedersem sorun yasayarak kartımı aktifleştiremedim. Sürecin stresi ile kartı bankamatik yuttu. Eski kartı kırıp attığım için kartsız kaldım ve banka bana geçici kart verdi Daha sonra banka kartımı gönderdi Simdi nur topu gibi üç kartım var. Bunları tek kart üzerinde toplamak istiyorum Kredi kartı ödemesine girince 3 kart çıkıyor. Eski kartımda taksitlerim var, puanlar orada kaldı. Geçici kartı iptal et, hepsi tek kartta birleşsin, o da yok. Troya geçeceğim diye yaşadığım sorunların temizlenmesini istiyorum. Eğer buna çözüm bulunmaz ise taksitlerimi kapatıp yeni kredi kartı alacağım başka bankadan. Bu kadarcık şeyi çözemeyecek ise benden bu kadar

08 Aralık 2023 18:35 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Oktay sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Yanlış Bilgi Verdi Mağdur Etti

04 Kasım 2023 12:08
Suat sonuçtan çok memnun

05 Aralık 2024 18:33
"Müşteri hizmetleri tarafından aranarak konu ile ilgili bilgi alışverişi yapılarak sorunun çözümü için yardımcı olundu. Arayan temsilcinin bahane üretmek yerine çözüm odaklı konuşmasıyla sorun çok kısa sürede çözüldü. Kendisine teşekkür ederim"
Gökhan sonuçtan çok memnun

Gökhan
14 Ocak 2024 03:41

21 Kasım 2023 19:23
Salih sonuçtan hiç memnun değil

07 Aralık 2023 02:08

VakıfBank Kategorileri