VakıfBank Platinum Plus Metal Kart Puan Silinmesi

11 Mayıs 2023 17:31

VakıfBank Platinum Plus metal kart sahibiyim. Kartın özelliği kazanılan puanların silinmemesi iken sizin sistemsel hatanız yüzünden her ay puanlar siliniyor. Mayısın 4 ünde silinen puanlarım için aradığımda 5 inde yatacak dendi. Bugün ayın 11 ve ben her gün VakıfBank müşteri hizmetleri ile görüşüyorum açtığım talep inceleme aşamasında cevabı alıyorum. Ne incelenemez zor işmiş böyle anlayamadım. Otel rezervasyonu yapacağım bir an evvel puanlarımın geri yüklenmesini talep ediyorum. Yeter artık gerçekten her gün müşteri hizmetlerini mi arayım acele edin diye. Kartı pazarlarken iyi puan silinmiyor diye ama resmen mağdur edildim ve mağduriyetimin en acil şekilde giderilmesini istiyorum.

11 Mayıs 2023 17:31 (Şikayetten 1 dakika sonra)
12 Mayıs 2023 17:30

Mayısın 5 inde geri yatacak dediğiniz 200 puanım bankada hala talep inceleme aşamasında imiş bekliyormuş. Ne incelenmez zor bir şeymiş. Mayısın 4 ünde geri alınmış 200 puan görme yetinizi kaybetmediyseniz kabak gibi ortada. Bana hayrınıza vermeyeceksiniz puanı hak ettiğim puanlarımı geri yatıracaksınız. Yeter artık ya ayın 12 si olmuş bir gelişme yok. Yazıklar olsun Yapı Kredi Adios, Halkbank Parafly gibi kart yokmuş demek ki hiç böyle bir sorun yaşamadım o bankalarda. Zaten puan geri alımı diye bir şey yok onlarda. Sizin sistemsizliğiniz cezasını vatandaş mı ödeyecek. Bir an evvel puanlarımı geri yatırın.

16 Mayıs 2023 08:24

Ayın 16 sı oldu hala ses yok hala talep inceleme aşamasında yazıklar olsun.

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Metal Plus Silinen Worldpuan

Gökhan
05 Haziran 2024 13:48
VakıfBank Metal Plus Silinen Worldpuan

VakıfBank Platinum Plus Metal Troy Özelliği

16 Ocak 2024 18:12

02 Ocak 2024 17:53
İlker sonuçtan hiç memnun değil

Worldpuan Kampanyasında Sürekli Yaşanan Puan Yatırmama Sorunu

07 Ağustos 2025 14:33