VakıfBank Mobil Uygulama Aktivasyon Sorunu

13 Kasım 2024 16:47

5 özel ve bir kamu bankasına ait 6 hesabım mevcut. Geçen ay telefon cihazımı değiştirdim. Sık kullandığım 2-3 özel bankada hiçbir sıkıntı yaşamadan yeni cihazımda mobil uygulamalarını kullanmaya başladım. Bu akşam VakıfBank'ı kullanmam gerekti. Cihazı tanımadı ancak aktivasyon da imkansız. NFC okuma sıfır. Kimlik kartı bilgileri girdim yine olmadı. Müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştım. 24 dakikalık beklemeden sonra mobil asistan yanıt verdi. Şaka gibi. Ben mobil uygulamaya giremediğim için aktivasyon yapılsın istiyorum. Bana uygulamaya gönderdiği kodu tuşlamamı istiyor. 1 kere daha denedim yine aynı. Bankaya bizzat gitmem gerekiyor sanırım.
Özel bankalarda sorun olmayan ufak işlemler, maalesef VakıfBank'ta sorun. Burayı okuduklarını zannetmiyorum. Sadece diğer kullanıcılara bilgi olması amaçlı yazıyorum.
Yukarıdaki şikayetin aynısı bende de var ve çözüm bulamıyorlar

profile profile profile
13 Kasım 2024 16:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ömer
Ömer

Bu şikayet 2024 de yapılmış. Ben hala aynı sorunu bugün yaşıyorum. Demek ki VakıfBank müşterisinin şikayetleri ile ilgilenmiyor. VakıfBank Salihli şubesini birçok kere aradım. Telefonları kimse açmıyor.

Ender
Ender

Aynı problem bende de yaşanıyor telefonumu değiştirdim başka hiçbir bankada sorun yaşamazken VakıfBank uygulaması çipimi okumuyor uygulamaya giremiyorum saçma sapan işlerle uğraşıyoruz adam gibi bir güvenlik aşaması yapın görüntülü arayın kimliğimizi gösterelim beceremediğiniz bir uygulamadan dolayı işimi yapamıyorum

vakifbank-mobil-uygulama-aktivasyon-sorunu-1.jpg

Aynı şikayet benim başıma geldi 4 özel banka sorunsuz yükledim VakıfBank farkı mobil uygulamayı kullanamıyorum

05 Kasım 2024 00:10

22 Şubat 2024 19:51
Serpil sonuçtan hiç memnun değil

03 Haziran 2024 23:13

VakıfBank Kategorileri