Zafer sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Hesaplarım Boşaltıldı

20 Eylül 2023 22:32

Yaşamış olduğum sıkıntımı burası aracılığıyla iletirsem belki benim gibi olan insanların sesini duyurmuş ve başka insanları da bilgilendirmiş olurum, niyeti ile yazıyorum.

Telefonum bir anda kasmaya ve yavaş çalışmaya başladı. Meğerse casus yazılım ile telefonu kullanılamaz hale getirmişler. Bende telefon bozuldu diyerek yeni bir telefon siparişi verdim. Fakat maalesef durum öyle değilmiş. Bir gece yarısı telefon tamamen karardı ve güncelleme için telefonu şarja takın uyarısı geldi, ne kapatabiliyordum ne de başka bir işlem yapabildim. Mecbur telefonu şarja taktım ve gece VakıfBank hesabıma girilerek, adıma kredi çekilmiş. Bu da yetmemiş vadesiz altın hesabından gram altın bozdurulmuş. Bu işlemi de bilerek cuma gece yarısı yapmışlar. Cumartesi pazar banka kapalı olacak diye muhtemelen.

Ertesi gün ise çekilen kredi ve bozulan altınlar sanal alışveriş yoluyla hesaptan çekildi. Olayı fark eder etmez tüm banka hesaplarına bloke koydurdum savcılığa gittim bankaya harcama itirazında bulundum. Ama olayın üzerinden bir ay geçmesine rağmen bana hiçbir yerden geri dönüş yapılmadı.

VakıfBank bankasının güvenlik açığından dolayı sisteme giriş yapılabildiğini düşünüyorum çünkü başka banka hesaplarına da giriş yapılmaya çalışılmış fakat onlardan telefonunuzda kötü yazılım var, hesaplarınıza bloke koyduk mesajları geldi.
Ben buradan özellikle güvenip de paralarınızı altınlarınızı koyduğunuz VakıfBank in ne kadar ilgisiz olduğunu anlatmak için yazıyorum. Biliyorum ki bu olaydan hiçbir sonuç çıkmayacak ve beni suçlu gösterip emeğimi çalanların ekmeğine yağ sürecekler. Ama bende çalıştığım kurumda her gördüğüm kişiye bu bankanın nasıl bir güvenlik zafiyeti olduğunu yanıltanların özellikle bu bankayı kullanarak onlarca kişinin hesaplarına eriştiğini dilim döndüğü kadarıyla anlatacağım. Savcılık yoluyla sosyal medya ile her türlü hakkımı arayacağım.

20 Eylül 2023 22:32 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 22:20
Poyraz sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank'ta Kredi Kartı Çilesi: Mesaj Yağmuru Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

01 Aralık 2024 20:49
VakıfBank'ta Kredi Kartı Çilesi: Mesaj Yağmuru Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu
Mahsun sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Kartımdan İzinsiz Yurt Dışı Harcama Ve Yetersiz Güvenlik Mağduriyeti

26 Eylül 2025 02:02
Selim sonuçtan hiç memnun değil

19 Temmuz 2024 09:58

Alperen