Ön Ödemeli Sosyal Kart Teslimatı Hakkında Bilgi Eksikliği

09 Aralık 2024 11:04

VakıfBank ön ödemeli sosyal kartı adı altında bana bugün böyle bir mesaj geldi. 97*************** numaralı ön ödemeli sosyal yardım kartı ve şifresiyle birlikte mesaj geldi. Kartı nereden alabilirim veya kart evime gelecek mi, beklemeli miyim? Ne yapmam lazım? Bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.

09 Aralık 2024 11:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Yorumlar (7)

Neslihan

Dün arandık. Kızım üniversiteye dereceyle girdi. Belediye davet etti yemek vereceklermiş bir de hediyemiz olacak dendi. Demek ki o hediye.

Rojda
Rojda

Sonuç ne oldu acaba? Ne yaptınız?

Neslihan

Biz de davet edildik. Derece yapmıştı kızım üniversite sınavında. Dereceye girenlere hediye ve yemek vereceklermiş

Etkileyici

Belediyeye gidip gelen mesajı gösterdim. Başvuru yaptığım yakacak yardımı onaylanmış kartımı teslim aldım.

Neslihan

Pendik derece öğrencilerine hediye verecekmiş o ücret görünmüş

Neslihan

Banada mesaj geldi. Pendik Belediyesi mi? Belediyede bir şey dönüyor. Adıma para yatırıp çekmişler sosyal yardım desteği adı altında. VakıfBank'a gittim bir kişi daha aynı şeyi yaşamış. Sosyal yardım desteği hesabı açıp para yatırıp kendileri çekim yapmışlar ben almışım gibi.

Etkileyici

Sizin adınıza olan bir kartı kimliğinizi görmeden vermiyorlar. Ama bence bu işte bir iş var gibime geldi peşine düşün belediyeye gidin

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

VakıfBank Sosyal Yardım Kartı Hakkında Bilgi Alamama Sorunu

20 Şubat 2025 15:30
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Başvurum Olmadan Gönderilen Sosyal Yardım Kartı Ve Bilgilendirme Eksikliği

10 Ekim 2025 22:58