Nadir Gold Kredi Kartı Bilgilerimizle Yapılan Yetkisiz Alışveriş

13 Temmuz 2024 02:3313.943

Bugün, 12 Temmuz saat 15:26'da 95036,28 TL tutarında bir elektronik alışverişi, kredi kartı bilgilerimiz ve bilgimiz dışında yapılmıştır. Alışveriş yapan kişinin siparişi ve kargosunun durdurulmasını istiyoruz. Savcılığa giderek bu alışveriş hakkında suç duyurusunda bulunduk. Firma gereğini yapmazsa tazminat yoluyla Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağız. Bu konuyla ilgili emniyet güçlerine sorabilirsiniz. Lütfen bize en acil şekilde dönüş yapın, mağduruz. Konya Akşehir, E*** Y****. Kredi kartının gerçek sahibi biziz.

Kadir
13 Temmuz 2024 02:18

Numara elektronik ticaret ve anonim şirketinden siparişi vermiş dolandıran kişi kart bilgilerim çalındı onay kodu geldi VakıfBank'tan arıyoruz dediler kandırdılar

15 Temmuz 2024 14:33 (Şikayetten 2 gün sonra)

Kadir Bey merhaba, öncelikle yaşamış olduğunuz durum için üzgün olduğumuzu iletmek isteriz. İlgili departmanımızında size telefonda aktardığı gibi maalesef işlem, hesaba altın transferi işlemi olduğu için aynı gün gönderimi yapılmıştır, bundan sebep iptal/iade yapılamamaktadır. Bize daha erken bilgi verilebilseydi işlemi durdurup iadenizi yapabilirdik. Aynı zamanda bu tarz durumların önüne geçebilmek adına sitemizde kredi kartı ile alım sadece 3D şifresi girilerek yapılabilir, bu mesaj kart sahibinin telefonuna iletilir. Siz bu şifreyi paylaşmış olduğunuz için işlem maalesef başarılı olmuştur. Ödeme karşılığı ürün gönderimi de yaptığımız için iptal/iade yapamıyoruz. Bu durumda sadece savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Savcılık bize yazılı talimat ilettiği takdirde bu işlemi yapan kullanıcı hakkında sahip olduğumuz tüm bilgiler savcılığa iiletilecektir.

Bankanızın Güvencesiyle Aldığım Telefonun İadesi Yapılmadı

21 Ekim 2024 14:273.238

"Banka uzunda olsa sorunumu olumlu olarak çözdü. Teşekkürler"

3 Yorum

VakıfBank Kartımdan İzinsiz Yüksek Tutarlı İşlemler Mağduriyet Yarattı

26 Ekim 2025 17:28446

"Para iadesi için teşekkür ederiz ama Youtube.com giden ücret iade edilmedi yinede teşekkürler"

VakıfBank Kartımdan İzinsiz Yüksek Tutarlı İşlemler Mağduriyet Yarattı

VakıfBank Banka Güvenlik Açığı Onay Kodu Girmeden Yapılan İşlem

19 Ağustos 2024 13:522.879

18.08 tarihinde kargo firması adı altında gelen mesajı açıp banka bilgilerimi girdim. Daha sonrasında onay kodu mesajı g...

Tümünü Gör
VakıfBank Kredi Kartı Ekstre Şikayeti!

VakıfBank KrediKartı Ekstre Şikayeti!

Celil
VakıfBank Kredi Kartı Gelmemesi!

VakıfBank KrediKartı Gelmemesi!

Boraz
VakıfBank'ta Düzenli Kredi Kartı Limit Artışı Olmuyor!

VakıfBank'taDüzenli Kredi Kartı Limit Artışı Olmuyor!

Haluk
VakıfBank Kredi Kartı Harcama İtirazı!

VakıfBank KrediKartı Harcama İtirazı!

Çayhan
VakıfBank'tan Şikayetçiyim, Kart Ücretini İade Edilmesini İade İstiyorum!

VakıfBank'tanŞikayetçiyim, Kart Ücretini İade Edilmesini İade İstiyorum!

Ahmet

Öne ÇıkanKonular